Чому Тіна Кароль так і не стала дружиною Ігоря Коломойського: вся правда про роман поп-діви та олігарха

Співачка Тіна Кароль зізналась, що в її житті знову є місце чоловікам. Невже фанати "у воду дивилися" та чутки про роман виконавиці з відомим олігархом — реальність?

Поп-діва Тіна Кароль поєднує у собі, на перший погляд, несумісні якості — щирість та скритність. На сцені співачка не соромиться показувати свої почуття глядачам, але у питаннях особистого життя воліє відмовчуватись.

У своєму житті артистка мала велике кохання, яке потім її зламало. Тіна була одружена з продюсером Євгеном Огіром. Закохані пожили радом п’ять щасливих років та народили сина. Але невиліковна хвороба у 2013 році забрала життя Євгена, розбивши Кароль серце на довгі роки.

Тіна Кароль показала, яким статним красенем виріс її син
Чому Тіна Кароль так і не стала дружиною Ігоря Коломойського

Артистка важко оговтувалась після смерті чоловіка та не підпускала до себе нових кавалерів. Відстороненість зірки навпаки давала привід для створення нових пліток навколо її особистого життя. Тіні, то й справа, приписували романи з колегами чи іншими відомими чоловіками.

Що відомо про відносини Тіни Кароль та Ігоря Коломойського?

Чи пов'язано звільнення Тіни Кароль з 1+1 з Ігорем Коломойським
Чому Тіна Кароль так і не стала дружиною Ігоря Коломойського

Декілька років назад заголовки ЗМІ розривались від новини, що начебто Тіна Кароль зустрічається з українським олігархом та депутатом, Ігорем Коломойським. Природа цих чуток до кінця невідома, оскільки їх ніколи не бачили разом та й самі знаменитості жодного разу не згадували імен друг друга на публіці. До речі, бізнесмен давно одружений та має двох дітей. Тим паче такий відомий діяч не став би настільки відкрито зраджувати дружині, а Тіна Кароль теж не з тих жінок, хто буде будувати своє щастя на чужому горі, бо з власного досвіду знає, як боляче втратити коханого.

В одному з випусків “Світського життя” артистка зізналась, що в її житті знову є місце чоловікам та завдяки їм вона має творче натхнення. Один з найгучніших романів, який приписували знаменитості, був з її колегою, молдавським співаком та продюсером, Даном Баланом. Артисти не один раз відверто фліртували один з одним перед публікою, але офіційне підтвердження своїм стосункам не дали.

Тіна Кароль здивувала правдою про взаємовідносини з Михайлом Поплавським
Чому Тіна Кароль так і не стала дружиною Ігоря Коломойського

На сьогодні шанувальники співачки вважають, що Тіна зустрічається з одним із бійців Збройних Сил України. Зірка показувала загадкового чоловіка в інстаграм-сторіс та продовжує тримати інтригу, ким насправді їй приходиться захисник.

Нагадаємо, що Тіна Кароль виховує 13-річного сина, Веніаміна. Хлопець здобуває середню освіту в одному з елітних навчальних закладів Лондона.

Схожі статті