Україна обміняла Віктора Медведчука: Оксана Марченко возз’єднається з чоловіком, заради якого робила пластику

Оксані Марченко повернуть благовірного. Дізнайтесь подробиці, як Віктора Медведчука було звільнено з-під варти та чому для України це велике здобуття.

Ведуча Оксана Марченко, яка раніше була улюбленицею українських телеглядачів, сьогодні вважається зрадницею Батьківщини. Її чоловіка, екс-депутата, Віктора Медведчука було взято під варту та звинувачено у державній зраді. З початку вторгення, Марченко стрімко покинула територію України, втікши через білоруський кордон.

З того моменту знаменитість лише декілька разів показала себе публіці у відеозверненні, де благала президента України, Володимира Зеленського, та президента Туреччини, Тайїпа Ердогана, відпустити на свободу її благовірного. Зовнішність колишньої ведучої здалася дивною багатьом глядачам. У інтернет-мережі подейкували, що причиною зіпсованої міміки стала невдала пластична операція: навіть очей екс-ведуча не могла закрити. Зірка втратила не тільки вроду, прихильність українського народу та чоловіка, а ще й свої накопичені мільйони. Десятки квартир, машин, заміських маєтків, літак та інші власності були заарештовані за рішенням суду.

Україна обміняла Віктора Медведчука

Але сьогодні новини переповнені інформацією, що Віктора Медведчука було звільнено. Повернення чоловіка могло бути радісним не тільки для Оксани Марченко, але й для всієї України та кожного громадянина. Як повідомляють офіційні джерела, Медведчука було обміняно на полонених українських бійців, які до останнього захищали Маріуполь та Азовсталь. Більш ніж 200 героїв нарешті повернулися додому та воз’єдналися зі своїми рідними. Навіть тих, кого хотіли окупанти позбавити волі та життя вже повернувся на Батьківщину.

Україна обміняла Віктора Медведчука на бійців Азовсталі

Сама ж дружина обміняного зрадника поки ніяк не коментує подію. У мирний час Оксана Марченко не цікавилася політикою, а збудувала свою кар’єру завдяки ролі ведучої таких телепроєктів, як “Україна має талант” та “Х-фактор”. Знаменитість була прикладом жіночої вроди, а від її вишуканих образів було неможливо відвести погляд. Але сьогодні від колишньої популярності не залишились і сліду, а дорога додому для артистки зачинена назавжди.

Нагадаємо, що Оксана Марченко має трьох дітей.

Схожі статті