Дочка Сумської та Борисюка розповіла, як її цькували у школі через славу батьків: “За тебе все зроблять”

20–річна Анна Борисюк не з тих дівчат, які будуть хизуватися зірковими батьками, проте у шкільні часи дівчина натерпілася і тепер не любить згадувати про школу загалом, Чи легко бути зірковою дитиною?

Аня Борисюк відверто розповіла у ЖВЛ про свої проблеми у шкільні роки, відносини з родиною, та бажання продовжити родинну справу. Але дівчина одразу зазначила, що хоче бути окремою особистістю.

Дитинство

Анна Блрисюк розповіла про дитинство
Анна Блрисюк розповіла про дитинство

Анна – це друга донька Ольги Сумської, але перша з теперішнім чоловіком. Дівчина народилась у шлюбі з Віталієм Борисюком, відомим українським актором. В дитинстві Аня часто залишалась вдома без батьків, через їхні зйомки та постійні гастролі, проте дівчина каже, що уваги їй вистачало і вважає, що в неї було щасливе дитинство.

“Загалом я думаю, що у мене було дуже щасливе дитинство, батьки зберегли певні батьківські обов’язки, не нехтували мною, ніколи. Я постійно відчуваю якусь особливу любов до себе”.

Шкільні роки

Дитинство Аня згадує з радістю та щастям в очах, а от шкільні роки дались дівчині тяжко. Здавалося б, дитина акторської династії, акі можуть бути проблеми, але все зовсім не так. Аня на собі відчула, що таке булінг, саме через зіркових батьків.

“Батьки все за тебе зроблять, у них там така яскрава кар’єра, а ти тут серед нас. Ми такі звичайні смертні, чому ти не в приватній школі, чому за тебе не платять. Можу інколи над цим трішки сплакнути. Це важко звичайно, але багато хто через це проходить”

Спілкування з сестрою

Анна Борисюк про спілкування з сестрою
Анна Борисюк про спілкування з сестрою

Вона не мала справжніх друзів, тому часто уявляла їх, але не можна сказати, що Аня закрита людина. Але переживаннями могла ділитися тільки з сестрою Тонею, яка жила з неї одній кімнаті. Але згодом Тоня переїхала до москви та вийшла там заміж. Для 9-річної Ані це було болісно.

“Було дуже боляче прощатися з нею і розуміти що все, тепер ти сама”

Зараз Тоня Паперна продовжує жити в москві та не наважується говорити про війну в Україні, проте на захист Тоні встає і зіркова мама Ольга Сумська і сестра Аня. Але нічого не зробити, Тоня заміжня і змінювати щось у життя не збирається.

“Зараз, звичайно не вистачає її уваги, якогось теплого слова”.

Наразі Анна навчається в університеті Карпенка-Карого і там вже знайшла себе і друзів, людей, з якими є спільні інтереси та захоплення. Натомість з хлопцями в Ані проблема. дівчина розчарувалася в одному зі своїх побачень і більше не наважується заводити стосунки. Ба більше, Аня хоче спочатку влаштувати кар’єру та не підвести зіркову родину. Анна Борисюк хоче звучати як окрема артистка, а не донька зіркових батьків.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.