Узелков показав архівні кадри з дітьми від Боржемської: як і Остапчук після розлучення не може з ними бачитися

Пара розлучилася майже чотири роки тому, але конфлікт між ними існує досі. Марина не йде на контакт з колишнім і не хоче, щоб Узелков бачився з дітьми, але самого спортсмена така позиція колишньої не влаштовує.

Розлучення В’ячеслав і Марини було гучним та скандальним. Пара не могла порозумітися та знайти один до одного підхід. Здавалося б, дорослі люди, можна вирішити всі питання за допомогою розмов, але не той випадок. Два амбіційних, сильних спортсмена, в яких характер настільки сильний, що здається, жодне слово не проб’є цю стіну.

Ще минулого року Узелков скаржився та відверто розповідав, що Боржемська не дає йому спілкуватися з дітьми, це дуже складна ситуація для В’ячеслава. Адже своїх дітей він дуже любить і завжди дозволяв їм робити все що завгодно, аби вони почували себе щасливо та запам’ятали смак дитинства таким, яким він й повинен бути, вільним, весели та пригодницьким. Якось в інтерв’ю Узелков сказав про регулярність зустрічей з донькою та сином:

“Ми бачимось три рази на рік. на день народження дочки Олівії, день народження сина Роберта”.

а Новий рік.”Звісно такі рідкі зустрічі засмучують Узелкова, адже діти – це життя. Натомість Марина бере приклад з колишньої дружини Володимира Остапчука Олени Войченко і забороняє дітям спілкуватися з батьком, наперекір їхньому бажанню. В’ячеслав розповідав, що колишня дружина змусила сина заблокувати Узелкова в соціальних мережах, щоб той не зміг писати Роберту. Також діти не можуть навіть відповісти на дзвінок від тата.

Узелков скаржиться на рідкі зустрічі з дітьми
Узелков скаржиться на рідкі зустрічі з дітьми

Тому Узелкову залишається лише чекати та сумувати, що він і демонструє у своєму instagram. зірковий тренер виклав сторіс з дітьми та зазначив, що вже пів року не бачив сина і доньку. Але зараз війна і процес зустрічей з дітьми став для Узелкова ще складнішим.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".