Кіркоров, Басков, Газманов та інші: Володимир Остапчук “здав” у військкомати найбільших фанатів кремля

Сьогодні червоною ниткою через всі новини проходять вісті з ворожої країни: мобілізація в рф. Окупанти вирішили поповнити лави своєї армії, аби не допустити перемоги України. Проте, як виявилося, не всі будуть віддавати борг батьківщині та головні фігури, які сіяли розбрат, лишилися у тіні.

Вчора весь світ покинувся з новиною про те, що у росії починається мобілізація. Багато хто розраховував на те, що народ не потерпить такого та буде протестувати проти нелюдських заходів уряду. Проте, російського Майдану не сталося і люди покірно ідуть виконувати наказ керівництва.

Популярний ведучий, Володимир Остапчук, як і багато інших мислячих людей підмітив, що на війну гонять просте населення. Головні фігури, які беруть участь у пропагандистських заходах, чомусь не поспішають йти за повістками.

Цю тему шоумен висміяв на особистій сторінці в Інстаграмі. Так він показав, що такі особи, як Олег Газманов, Філіп Кіркоров, Микола Басков, репер Тіматі, які ратували за свою владу, більше всіх висловлювалися проти України, взагалі зникли з медіапростору.

“До уваги російських військкоматів. Була б крута інтеграція з Aviasales, але їх вже не випустять”, — написав знаменитий чоловік, виставивши світлини головних пропагандистів.

Чи служив сам Володмир Остапчук у ЗСУ?

Ведучий телеканалу “Україна” не раз публікував світлини у військовій формі. У перші тижні війни він ступив до територіальної оборони. Згодом почав координувати гуманітарну допомогу з Європи. Допомагала при всьому цьому йому його молода дружина Христина Горняк.

Володимир Остапчук “здав” у військкомати найбільших фанатів кремля

Чимало помочі доставилось завдяки знаменитому подружжю.

До речі, перша дружина зірки поїхала до Канади разом зі спільними дітьми. Володимир не один раз скаржився на те, що зв’язок з малюками було втрачено. Скільки разів він не телефонував колишній, завжди результат був одним і тим самим: поговорити з малюками не вдавалося.

Нагадаємо, що Остапчук розлучився у 2020-му році. Пара тривалий час була разом та буквально всі починання проходила спільно.

Схожі статті