Влад Яма з розмахом відгуляв весілля та показав розкішну наречену у прозорій сукні: стрункіша за Могилевську

Дуже давно, під час проєкту "Танці з зірками" Влад Яма та Наталя Могилевська закохалися один в одного і перенесли роман у реальне життя. Проте зараз Яма хизується гучним весіллям із красунею в прозорому вбранні.

Яма – один з тих знаменитостей, які обирають позицію “щастя любить тишу”, тому про наявність коханої жінки тривалий час мало хто знав. Влад навіть сам відверто спростував свою закоханість та будь-які стосунки.Можливо не хотів чуток, проте зробив навпаки. Згодом виявилось, що обраницю танцюриста звуть Лілія, але хто вона і чим займається, знову стало таємницею.

Лілія не дуже публічна особистість, але не проти зайвий раз показати себе світу.Відомо, що жінка має вищу освіту за фахом викладач географії, а от чи працювала вона за спеціальністю, жінка не розповідає, але відомо, що певний час вона була правою рукою зіркового чоловіка на концертах та гастролях. Це якраз випало на той період, коли Ліля могла б працювати у школі чи університеті.

Позавчора, Ліля та Влад святкували чергову річницю шлюбу. Пара одружилась 21.09.2014. Вісім років подружнього життя в нинішніх реаліях – це дійсно кохання та магія. Проте Ліля зазначила, у привітальному пості, що на їх долю випало багато випробувань, але вони тільки зміцнили почуття у парі. На фото дружина Ями постала у красивій прозорій сукні. Пара, певно танцювала свій перший весільний танець і це так зворушливо. Дружина Ями жартівливо підписала цей допис “Це жєрсть”, іч в тому, що шерстяне весілля, але Ліля назвала його “жєрстяне”, напевно, це родинний гумор Ями.

Весільне Фото Влада та Лілії Ями
Весільне фото Влада та Лілії Ями

Шлюб родина Ями зареєструвала у 2014, а серця об’єднали у 2007 році. І всі ці роки пара несе в собі кохання один до одного та до свого сина, якому у грудні виповнилося 6 рочків, хлопчика звуть Леон.

Схожі статті