Як виглядає падчерка Оксани Марченко: Медведчук запроторив рідну дочку в інтернат та створив сім’ю без неї

Відомий український олігарх та політик Віктор Медведчук завжди приховував від преси свого первістка, старшу дочку Ірину. Що відомо про спадкоємицю?

Коли Віктор Медведчук та Оксана Марченко вступили у шлюб, в обидвох за плечима був досвід розлучення. До зустрічі з телеведучою олігарх був одружений два рази.

Як виглядає падчерка Оксани Марченко

У союзі з другою дружиною Наталією в нього народився первісток. Сталося це у 1982 році. Обраниця багатія подарувала йому донечку Ірину.

Як виглядає падчерка Оксани Марченко

Однак, дівчинка росла у незвичайних умовах, а точніше, як у серіалах про школярів елітних учбових закладів. Ірину відправили до школи-інтернату у Швейцарії Institut auf dem Rosenberg, де вона провчилася усе своє дитинство.

Як виглядає падчерка Оксани Марченко

Пізніше диплом інтернаціональної школи Розенберга дозволив Ірині Медведчук продовжити освіту у Швейцарії — Ірина вчилася у Женевському університеті і закінчила факультет міжнародних відносин.

Як виглядає падчерка Оксани Марченко. Архівний скріншот особистої сторінки Ірини Медведчук на платформі Однокласники

Саме у той період, коли дівчина отримувала вищу освіту її батько Віктор Медведчук закрутив роман з Оксаною Марченко.

А невдовзі після закінчення університету Дарина поселилася у Москві. Своє життя вона у 2006 році вона пов’язала з московським з 26-річним олігархом Андрієм Рюміним і народила йому декількох синів.

Як виглядає падчерка Оксани Марченко

Ірина Медведчук веде непублічний образ життя, тому у засобах масової інформації найчастіше взагалі не згадується.  Зараз вона проживає в москві, і поговорюють, що в будівлі, де знаходиться адміністрація Газпрому. Тим не менш, санкції від країн Європи пані Ірину наздогнали. Але їй все одно пощастило більше, ніж молодшій сестрі, яку навіть не впустили до Швейцарії на навчання.

Схожі статті