Що відомо про роман Тіни Кароль та олігарха Коломойського: через ці стосунки не склалося з Даном Баланом

Відома українська співачка Тіна Кароль багато років веде самітницький образ життя, який розпочався після смерті її покійного чоловіка. Але зірці приписують безліч романів.

Близько 9 років тому на той світ пішов чоловік знаменитої української співачки Тіни Кароль Євген Огір. Він був її продюсером, другом та найкоханішим чоловіком. Від цього союзу у пари залишився спільний син Веніамін, який мав можливість відчути батьківську любов лише у глибокому дитинстві.

Після цієї втрати Тіна Кароль закрилася в собі і відмовилася від стосунків на деякий час. Та останні декілька років поп-діві активно приписують різноманітні романи.

Що відомо про роман Тіни Кароль та олігарха Коломойського

Як виглядає племінниця Тіни Кароль
Що відомо про роман Тіни Кароль та олігарха Коломойського

Наприклад, після гучного та вдалого піару з Даном Баланом, фанати досі вірять у те, що пара може бути разом. Втім, інші шанувальники впевнені у тому, що насправді артистка давно у стосунках з олігархом Ігорем Коломойським.

Цим пліткам посприяло зізнання інсайдерів. Мова йде про танцівниць, які працювали у колективі поп-діви і анонімно розповіли журналістам про зв’язок співачки з багатієм.

Дан Балан втягнув Тіну Кароль у гучний скандал та зник після свого вчинку
Що відомо про роман Тіни Кароль та олігарха Коломойського

Артистка не стала спростовувати даних чуток, але і підтверджувати їх не поквапилася. Цікаво, що даним романом насправді пояснювалось б багато речей: від шаленої популярності Тіни Кароль на телеканалі “1+1” до несправджених сподівань на романтичні стосунки з Даном Баланом.

Але офіційною версією залишається абсолютна самотність поп-діви, яка заявляє про свою готовність вступити у стосунки, але досі не знайшла підходящого партнера для себе. А за спиною артистки продовжують пліткувати про її роман з менеджером Павлом Орловим, танцівником Коржем, олігархом Ігорем Коломойським, тощо.

Схожі статті