Наталя Сумська, яка з перших днів відчайдушно відстоювала українську позицію, різко виїхала у Молдову

Народна артистка України Наталя Сумська спантеличила своїх шанувальників від'їздом за кордон. Бо з перших днів повномасштабної війни, жінка активно відстоювала інтереси України, але все ж таки, поїхала за межі країни.

Актриса активно підтримувала Україну на культурному фронті, з самого початку російського нападу. Наталя не припиняла свою творчу діяльність. Звісно, з перших днів війни вистави у театрі, концерти та зйомки фільмів і серіалів припинилися. Але це не завадило акторці почати нову главу у творчості. Сумська записала альбом україномовних пісень. А згодом, коли ситуація в столиці трішки нормалізувалася і театри відновили свою діяльність, жінка знову повернулась до виступів.

Щоправда, вистави тепер неможливо спокійно зіграти, тому що заважають повітряні тривоги. Саме через них актори вимушені зупиняти виставу на будь-якому моменті та разом із глядачами спускатися у бомбосховище. Не було ще жодного спектаклю, який би міг пройти без вимушених антрактів та спуску у підвал. Проте акторці та її колегам пощастило з глядачами, які годинами чекають на відновлення вистави та спокійно повертаються до глядацької зали, не підіймаючи галасу та паніки.

Н
Наталя Сумська виїхала за кодон

Наталя Сумська казала, що з України нікуди не збирається виїжджати, проте її слова не стали дійсністю. Сьогодні народна актриса похизувалась молдовськими яблучками у сторіс соціальної мережі instagram. Наталя виклала фото на фоні яблуневої плантації та підписала: “Молдова – країна яблук”.

Звісно дивлячись на це, можна подумати, що акторка вирішила покинути територію. України заради безпеки, але все набагато простіше. Якщо дочитати історію до кінця, то там же Сумська наголошує на тому, що вона разом з театром Івана Франка поїхала у Молдову не на відпочинок, а на гастролі. У цьому театрі актриса грає вже багато років, з самого молоду й досі вона є провідною акторкою театру імені Франка.

Схожі статті