Дружина Остапчука на тлі чуток про розлучення зустрілася за кордоном з Іваном Дорном: криза у зірковій парі

Зараз Христина Горняк знаходиться у Відні, вона поїхала туди в той же день, коли Володимир Остапчук повертався до Києва з чергового відрядження. У пари проблеми в стосунках, але вирішувати вони їх не поспішають. Певно тому Христина зустрічається з Іваном Дорном.

Вже певний період у подружжя Остапчук явні проблеми у стосунках, вони не афішують свого подружнього життя та вже давно не діляться з шанувальниками сумісними фотокартками й історіями в instagram. Хоча раніше і Христина і Володимир часто викладали смішні сімейні відео та красиві романтичні фотографії. А за останній місяць не було жодного сумісного фото чи сторіс про те, що вони сумують один за одним.

Пара й справді дуже дивно себе поводить. Виникає таке відчуття, що Володимир та Христина уникають зустрічей один з одним. Можливо в них киплять емоції, а можливо в комусь з них сидить образа, яка поки що не дозволяє йти на контакт.

В родині Остапчук назріває черговий конфлікт
В родині Остапчук назріває черговий конфлікт

Також, Остапчук, як і його дружина, зняли обручки – це збентежило шанувальників найбільше, бо її відсутність, свідчить про наміри розлучення. А слід нагадати, що пара разом лише 2 роки. Їх історія почалася ще з тих часів, коли Володимир був одруженим, проте вже в стадії розлучення. Але публіка вже почала пліткувати про те, що Горняк увела шоумена з сім’ї й тепер сама від цього страждає. Але що насправді відбувається в стосунках родини Остапчук, ніхто крім них не знає.

Проте вже понад тиждень Христина знаходиться у Відні, туди вона поїхала до своїх подруг, з якими її розлучила війна. І вчора дружина шоумена виклала в сторіс в instagram, яку підписала: “Сьогодні зустрінемось з Іваном Дорном”. Це викликало бурхливу реакцію у мережі, тобто з чоловіком Христина не бачиться, а от з Дорном зустрічається залюбки.

Дружина Остапчука зустрілася з Іваном Дорном
Дружина Остапчука зустрілася з Іваном Дорном

Але насправді поки хвилюватися не варто, тому що Христина просто пішла на концерт Івана Дорна, який відбувся у Відні. Тому, питання які стосунки в Остапчуків все ще відкритий, хоча й принаймні вже можна відсікти варіант стосунків Горняк з Іваном Дорном.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.