“Це мало статися”: дружина Володимира Остапчука на тлі чуток про розлучення натякнула, що у сім’ї негаразди

Христина Горняк та Володимир Остапчук — перспективна пара українського шоу-бізнесу. Проте, нещодавно промайнули чутки про те, що подружжя нібито розійшлося. Дізнайтеся, про що повідомила підписникам дружина шоумена.

Володимир Остапчук та Христина Горняк. Історія кохання цієї пари збентежила всіх. Популярний ведучий вдруге одружився з молодою обраницею, полишивши двох діток та колишню кохану.

Володимир Остапчук і Христина Горняк
Дружина Володимира Остапчука натякнула, що у сім’ї негаразди

Проте, не все так солодко склалося у житті новоспеченого подружжя, як всім здавалося. Інформацію про те, що у родинних стосунках ведучого є певні нюанси розповів Слава Дьомін. Популярний чоловік зазначив, що згідно з його інсайдерською інформацією, сім’я роз’їхалася. Вова попрямував до своїх дітей у Канаду, потім лишився в Італії, а нинішня кохана тепер ночує сама.

Христина Горняк своєю чергою підігріла цікавість прихильників до ситуації. Вона опублікувала ніжно-ліричний пост в Інстаграмі на тему щастя:

“Хочу не втратити в собі ту “маленьку Кріс”, яка була хоч і дуже самостійна та серйозна з дитинства, але дуже любила посміхатись та сміятись! Хоча зараз це все складніше і складніше, тому дуже ціную моменти, які викликають в мені щиру посмішку та відчуття легкості”

Підписники наче відчули настрій блогерки та вирішили підтримати її добрим словом у коментарях, написавши наступне:

  • “Це мало статися, бо всі наші вчинки мають наслідки, але гарна новина в тому, що після цих подій ви станете набагато мудрішою і кращою, ніж були до”
  • “Життя — взагалі складна штука без Вови”
  • “Христиночко! Ви чудова! Але бачу, що щось турбує в душі особисте, не тільки війна робить поганий ваш настрій”
  • “У вас все буде добре. Ви чудова, не втрачайте надію і по можливості попрацюйте з психологом…”

Нагадаємо, що Володимир Остапчук та Христина Горняк одружилися у 2020-му році. Відомо, що молода взяла прізвище свого обранця. До цього шоумен був одружений з перекладачкою Оленою Войченко. Стосунки у пари залишаються напруженими.

Схожі статті