Катя Осадча на фоні чуток про розлучення з Юрієм Горбуновим полишила шоумена з дітьми і відлетіла до Фінляндії

Катя Осадча і Юрій Горбунов стали майже зразковою парою українського шоу-бізнесу. Проте, у мережі натякнули, що пара може і розбігтися. Що трапилося у житті зірок та куди поїхала популярна білявка сама без дітей?

Катя Осадча і Юрій Горбунов. Герої цього матеріалу мають дуже захопливу історію. Зірки не знайшли щастя у своїх перших шлюбах, проте завдяки роботі на телебаченні їхні серця поєдналися. Цікаво, що досі жоден не розкрив справжній привід знайомства та цілу історію розвитку роману.

Подружжя виховує двох чудових діток, а старшого сина головної ведучої “Світського життя” відправили на навчання до Штатів. Проте, нещодавно у новому випуску “Ні стида, ні совісті” пролунала дуже двозначна фраза від ведучого Євгена Фішака. Він натякнув, що на нас може чекати новий обмін парами:

“Ми вже бачили чотирикутник, в якому розійшлись Кацуріни та Дантес з Надею. І потім зійшлись Дантес з Дашею, а Міша з Надею. А тут розходиться Потап з Настею, Юра з Катею. І сходиться Потап з Юрою, а Настя з Катею”, — пожартував Євген.

І ось, раптово Осадча публікує у себе в Інстаграмі сторіз, де розповідає про свою подорож до Фінляндії. Знаменитість раніше її не анонсувала. Дружина Горбунова показала файне скандинавське містечко та зауважила, що дуже сумує за своїми дітками, виставивши відео, як ведуть карапузів у дитячий садок.

Катя Осадча на фоні чуток про розлучення з Юрієм Горбуновим полишила шоумена

Відомо, що втретє мамою вона стала у 2021-му році. Ведуча до останнього знімалася в улюбленій передачі та не стала брати декрет. Як тільки здоров’я та самопочуття дозволило повернутися до камер, Катя одразу стала до роботи. Їй вдається віртуозно поєднувати роботу та материнство.

Нагадаємо, що у Юрія Горбунова є дочка. Вона вже зовсім доросла та має власну родину, навіть народила онуків батькам. Проте, дівчина не є ріднею шоумену. Він вдочерив її та виховував, як рідну. Щоправда нині не відомо, чи спілкується знаменитість з нею та чи підтримує зв’язок з колишньою дружиною.

Схожі статті