Падалко показала, як виглядають її діти, яких вона народила від депутата: заради сім’ї увела чоловіка у іншої

Знаменита українська телеведуча Марічка Падалко вже багато років щаслива у шлюбі за народним депутатом України Єгором Соболєвим, і народила йому трьох дітей.

Знаменита українська телеведуча Марічка Падалко свого часу вийшла заміж за народного депутата України Єгора Соболєва. Чоловік емігрував з російської федерації до України близько 20 років тому, отримав українське громадянство і став політиком.

Марічка Падалко розповіла, чому Єгор Соболєв прокляв своїх батьків з росії
Марічка Падалко показала, як виглядають її діти

Зірка не приховувала того факту, що стала зустрічатися з обранцем, коли він не був вільним. Ба більше, тедеведуча мріяла про дітей, і побачила в Єгорі не просто коханого чоловіка, а майбутнього батька її спадкоємців.

Через рік після початку стосунків у зірки народився первісток Михайло.

Марічка Падалко показала, як виглядають її діти

А вже через декілька років після появи хлопчика, Марічка подарувала своєму коханому двох дівчаток — Катерину та Марію.

Марічка Падалко з родиною
Марічка Падалко показала, як виглядають її діти

Родина у будні проживає у місті, а на вихідні та канікули виїжджає у заміський будинок. Знаменитість дуже серйозно ставиться до освіти своїх нащадків, а також відкриває та показує їм світ за допомогою частих подорожей.

Марічка Падалко показала, як виглядають її діти

Зараз родина переживає непростий час, адже Єгор захищає свою країну. Варто відмітити, що Марічка знала про майбутній напад російської федерації, так як Соболєв був попереджений про це.

У зв’язку з цим у сім’ї виникла серйозна криза, адже обидва батьки розуміли, що мають бути присутніми кожен на своєму фронті. Пара не могла розібратися, як та куди евакуювати дітей. На щастя, під час нападу спадкоємці Марічка Падалко знаходилися далеко від столиці.

Зараз діти дуже хвилюється за свого батька і чекають на нього вдома. Декілька місяців тому Марічка Падалко вразила мережу відеозустрічі Єгора Соболєва з дітьми. У ролику усі члени сім’ї плакали.

Схожі статті