“Найгірше, що траплялося зі мною”: екс-наречена Кличко Панеттьєрі передала йому права на опіку над дочкою

Колишня наречена знаменитого українського спортсмена Володимира Кличка Хейден Панеттьєрі вперше розповіла правду про опіку над їхньою дочкою.

Роман Володимира Кличка та Хейден Панеттьєрі свого часу був вельми гучним і бентежив розуми шанувальників спортсмена. Адже йому дісталася неймовірно вродлива жінка, іноземка, яка подарувала українському красеню дочку.

Чому Кличко забрав доньку у колишньої
Екс-наречена Кличко передала йому права на опіку над дочкою

Та незабаром стало відомо, що пара прийняла рішення розійтися. Одразу ж після цього про Панеттьєрі пішли недобрі чутки. Мовляв, жінка має дуже важкий характері серйозні “проблеми”.

Екс-наречена Кличко передала йому права на опіку над дочкою

Дочка Володимира Кличка опинилася разом з ним в Україні, а тим часом Хейден зійшлася зі своїм колишнім хлопцем, з яким декілька разів потрапила у гучні скандали через публічні сварки та бійки.

Однак нещодавно Хейден зробила офіційну заяву щодо своєї опіки над дочкою від Володимира Кличка. Виявляється, вона передала йому свої права і до того ж зробила це несвідомо, не розуміючи, що підписує.

Цікавий і той факт, що коли жінка віддавала свою дитину, вона планувала бачитися з нею. А передала дочку через те, що мала пройти лікування, так як у своєму стані не могла піклуватися про доньку

“Це дуже мене засмутило. Я маю на увазі, що це було найгірше, що траплялося зі мною. Підписання цих паперів було самою несамовитою подією в моєму житті, це розбило мені серце, як ніщо і ніколи”, – поділилася актриса.

Варто відмітити, що певний час дитина знаходилася разом з мамою Володимира та Віталія Кличко, тобто зі своєю бабусею. Де зараз боксер ховає спадкоємицю достовірно невідомо, адже імовірніше за все він евакуював дівчинку після початку повномасштабної війни.

Схожі статті