Оля Цибульська показала животик на восьмому місяці вагітності: “Мріяла як дівчинка”

Співачка Оля Цибульська поділилась фотографіями з восьмого місяця вагітності. На морських кадрах артистка хизується великим животиком і виглядає дуже щасливою.

Співачка вирішила підняти свій архів з фотографіями та похизувалась фотографіями з вагітністю. Артистка народила свого єдиного сина Нестора вже майже 8 років тому, а теплі спогади з часів вагітності все ще яскраво вражають Олю. Вона навіть сумує за цим часом та поки що думок про другу дитину в артистки немає.

Взагалі, у мережі ходило багато чуток, що Нестор – це син від Дзідзьо і ці плітки навіть переходили межу та існували протягом всіх восьми років, як Оля виховує маленького сина. Хоча й всі знали, що Оля має чоловіка, просто він у неї людина не публічна та зовсім не бажає попадати на камери. Хоча сама Оля іноді просила коханого про це, щоб припинити бурхливі плітки про її романи та про батька дитини.

Оля Цибульська засвітила вагітний животик
Оля Цибульська засвітила вагітний животик

А от зовсім нещодавно чоловік Цибульської нарешті вийшов з тіні своєї зіркової дружини та вразив схожістю з Нестором. Тепер плітки відпали та все стало на свої місця. До того ж чоловік пояснив свою позицію не публічної людини. Йому це не потрібно і його бізнес не потребує медійності. Та й великого бажання бути публічним у Сергія ніколи не було.

Насправді Цибульська могла б і не ділитись архівними фотокартками з тих часів, коли носила Нестора під серцем, але це за неї зробив Facebook, який нагадав, що в цей час вона була на відпочинку вагітною та виглядала дуже щасливою і радісною, чекаючи дитину. Оля згадує з теплом цей час. Тому й вирішила показати підписникам, що з нею відбувалося майже вісім років тому у цей період. І війни не було і разом з чоловіком чекали на маленьке диво.

Схожі статті