“Я на руках носила свого чоловіка”: Тіна Кароль згадала покійного Євгена Огіра та вразила правдою про пережите

Відома українська співачка Тіна Кароль дала ексклюзивне інтерв'ю для американського "Голосу країни", в якому розповіла про онкологію власного чоловіка.

Знаменита українська співачка Тіна Кароль після початку повномасштабної війни покинула монастир, в якому ховалася, і почала активну інформаційну боротьбу. Спочатку поп-діва боролася за незалежність України у Польщі, але потім розширила свій вплив навіть на Азію.

Нещодавно артистка дала ексклюзивне інтерв’ю для американського “Голосу країни”, в якому обговорила свою волонтерську та благочинну діяльність, а зокрема її кураторство нас онкохворими дітьми.

Тіна Кароль розповіла про останні дні життя Євгена Огіра

Відповідна інформація з’явилася на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Зірка оприлюднила цитату зі своєю розмови з представниками Сполучених Штатів Америки, в яких розповіла не тільки про свою допомогу діткам, які хворі на рак, але і пригадала про власну трагедію.

Тіна Кароль розповіла про останні дні життя Євгена Огіра

“Ця хвороба колись торкнулась моєї родини. Я на руках носила свого чоловіка, який хворів на рак, і знаю про що йде мова. Боротьба цих діток з війною і за своє життя — це інша парадигма, в якій ти існуєш. І для мене це важливо. Я збираю скромно, тихо гроші. Відправляю цим лікарням. Все так само, як це робила раніше”

Нагадуємо, що Євген Огір помер від раку підшлункової залози. Чоловік лікувався у Німеччині, і саме там пішов з життя. Єдиного чоловіка Тіни Кароль поховали на Байковому кладовищі. У Євгена залишилося двоє синів, одного з яких йому народила поп-діва.

Декілька місяців тому Тіна Кароль відзначилося і іншим благородним кроком — вона придбала квартиру для сім’ї хлопчика, який пережив окупацію Маріуполя і вів щоденник, який згодом сколихнув увесь світ.

Схожі статті