Лобода розплатилася за підтримку України втратою тренерського крісла в шоу “Голос”: на росії більше не чекають

Світлана Лобода, яка народилась в Ірпені, почала підтримувати Україну лише через 3 місяці після початку повномасштабної війни, але цього вистачило, щоб артистку позбавили місці у кріслі шоу "Голос".

Лише після повномасштабного вторгнення Світлана Лобода почала допомагати Україні та засуджувати росію, в якій виступала усі 8 років війни. Вона натякнула, що прийшла до тями лише тоді, коли “прилетіло” до її рідного міста Ірпінь. і це дуже її розчулило та довело до тих думок, що вона не правильно обрала свою позицію. До того моменту,  гроші та кар’єра були для неї важливішими.

Лобода після критики зі сторони Українців записала сльозливе відеозвернення, де вона сама себе засуджує за зраду. Проте виправдати себе перед українцями та перед колишніми колегами, їй не вдалось, сльози співачки назвали “крокодилячими” та не повірили в її розкаяння.

Насправді мало хто вірив, що Лобода не вчинить так, як Лорак та інші українки, які обрали будувати кар’єру в росії. Проте Світлана на 3-й місяць російської війни почала надавати активну допомогу українцям. Жінка відкрила клуб психологічної допомоги для людей, які постраждали від воєнних дій.

С
Світлану Лободу більше не чекають в росії

Там Лобода зібрала психологів та психотерапевтів, які надають допомогу тим, хто її потребує і не тільки психологічну, а також матеріальну. Центр працює досі та надає реальну користь людям, які постраждали від війни.

Але така позиція Лободи позбавила артистку працювати в країні агресора, що було важливим для неї останні 8 років. Артистку позбавили тренерського крісла на шоу “Голос”. А замість неї взяли співачку Максім, яка нещодавно поборола тяжку хворобу і повернулася на сцену.

Тож, як бачимо, методи росіі незмінні, якщо не за них, то такі люди їм не потрібні. Так сталося і з Лободою.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.