Євген Кошовий чесно зізнався, за які кошти в умовах війни живуть актори студії “Квартал 95”: непрості часи

Актор студії "Квартал 95" Євгеній Кошовий розповів, яким чином члени колективу отримують заробітню платню в умовах війни та граючи лише благодійні концерти.

Студія “Квартал 95” завжди вважалась найуспішнішою серед інших українських, гумористичних студій. Квартал – це ціла імперія, там знімають і фільми і концерти й серіали. Актори інших студій завжди цікавились які зарплати у кварталівців, адже вони мають шалений успіх та популярність. А також потрапити у команду Кварталу дуже складно.

З початку повномасштабного російського вторгнення, члени колективу студії стали волонтерами у своїй більшості. А всі їх концерти стали благодійними, усі кошти з яких йдуть на поміч ЗСУ. Саме тому, у публіки та колег виникли питання щодо заробітних плат кварталівців, тобто, якщо концерти благодійні, то або не зовсім, або є інші види доходу.

Євген Кошовий відповів, як заробляє Квартал під час війни
Євген Кошовий відповів, як заробляє Квартал під час війни

Євген Кошовий розвіяв всі плітки з цього приводу та чесно відповів на питання щодо доходу кварталівців. Артист спочатку зазначив, що нікого з акторів “Квартал 95” не скоротили від початку війни. Цю інформацію Кошовий розказав в інтерв’ю “КП в Україні”. Він також розповів про те, чим він зі своїми колегами допомагають ЗСУ під час війни, яку принесла росія.

“Виплати здійснюються за рахунок прибутків з минулих років, коли ми плідно працювали. Багато з того, що було накопичено, пішло туди, де воно потрібніше, – до наших військових”, – пояснив Кошовий.

А що стосується допомоги армії, то Кошовий відмітив, що “Квартал 95” допомагає покупкою машин ще з 2014 року. Зокрема це робиться за власні кошти акторів студії.

Тому, жоден кварталівець не залишився без роботи та без зарплат, всі працюють, отримують гроші та займаються благодійністю.

Схожі статті