Кохання завжди перемагає: українські зірки, які одружилися під час війни: Кривошапко, Синельников та інші

Українці завжди вражали світ своєю непохитністю та впертістю, в гарному сенсі цього слова. Тому, весілля під час війни мало кого дивують. Насправді багато зіркових пар зіграли весілля попри війну, а хто саме зможете дізнатися у статті.

Кохання може все перемогти та це насправді так. Величезний приклад тому, наша українська нація, яка попри війну знаходить в собі сили не піддаватися негативу, а навпаки віддавати в цей світ ще більше любові та тепла. Тому, ми вирішили зробити підбірку зірок, які попри цю ситуацію в країні, змогли пронести своє кохання.

Євген Синельников та Наталя Кліпа

Весілля Євгена Синельникова
Весілля Євгена Синельникова

Один з продюсерів та ведучих шоу “Орел і решка” Синельников, зіграв тихе, але красиве весілля під час війни з продюсеркою BADOEVTEAM Наталією Кліпою. Весілля відбулося без галасу та особливої публічності в будинку Євгена у місті Буча. До речі дім Синельникова якимось дивом не постраждав під час окупації.

Максим Девізоров та Світлана Гордієнко

Весілля акторського подружжя
Весілля акторського подружжя

Актор Максим Девізоров у травні одружився зі своєю колегою Світлані. Весілля цього подружжя було справжньою військовою пригодою, наче у фільмах. Оскільки Макс служить у ЗСУ на Донбасі, його відпустили лише на один день, заради весілля. Молодята встигли зібрати за столом лише найрідніших та влаштувати неймовірну фотосесію посеред вулиць столиці.

Олександр Кривошапко та Марія

Весілля Олександра Кривошапко
Весілля Олександра Кривошапко

Олександр Кривошапко учасник шоу “Х-фактор” під час війни одружився втретє на дівчині Марії, яка займається косметологією.Святкувати весілля молодята планують лише після перемоги, а поки що просто розписались у столичному загсі.

Андрій Рибак та Аліна Смірнова

Весільне фото на плівку Андрія Рибака
Весільне фото на плівку Андрія Рибака

Радіоведучий та учасник шоу “Холостячка”, Андрій Рибак одружився 20 серпня на своїй коханій дівчині Аліні, яка засвітилася ще під час участі Рибака у шоу. Весілля цієї пари пройшло так, як і у звичайні часи, з ведучим, роль кого виконав Андрій Черновол, банкетом та красивим вбранням.

Анна Трінчер та Олександр Волошин

Олександр Волошин та Анна Трінчер
Олександр Волошин та Анна Трінчер

Акторка та співачка Анна Трінчер вийшла заміж за свого коханого Олександра Волошина. Хлопець відомий блогер, тому весілля молодят було гучним святом, на якому пара виконала спільний трек.

Олег Сенцов та Вероніка Вельч

Олег Сенцов з дружиною
Олег Сенцов з дружиною

Український режисер Олег Сенцов разом з нинішньою дружиною, вирішили не робити велике свято зі свого весілля, пара тихо одружилась. До того ж Сенцов також служить в ЗСУ і багато часу на святкування не було.

Схожі статті