Глибокі зморшки та впадина на лобі: Руслана Лижичко вийшла на зв’язок з Гамбурга та вразила зовнішнім виглядом

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко вперше за довгий час показала, як виглядає і вразила певними змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Минулого року знаменита українська співачка Руслана Лижичко сколихнула мережу раптовою заявою про те, що збирається стати матір’ю. Неймовірною ця новина була тому, що зірка досягла того віку, коли вагітність досягається не так просто. Так, Лижичко наближається до шостого десятку свого життя.

Руслана Лижичко знову не може стати мамою з тієї ж причини, що і багато років тому
Руслана Лижичко вразила зовнішнім виглядом

Тим не менш, тривалий час їй вдавалося зберігати свою красу у такому стані, що важко було визначили її вік. Руслана виглядала так само, як і 20 років тому, коли тільки-но почала підкорювати сцену. Втім, війна вносить свої корективи, і змінює наше життя та зовнішність.

Руслана Лижичко вразила зовнішнім виглядом

Серед великої кількості зірок, які відчули на собі ці зміни опинилася і Руслана Лижичко, яка нещодавно оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, яке зняла у Німеччині. Артистка представила своїм фанатам близьку подругу, а також засвітила помітні зморшки та слід від активної міміки на лобі.

Руслана Лижичко вразила зовнішнім виглядом

Цікаво, що минулого року артистка давала ексклюзивне інтерв’ю, в якому заявила, що не користується послугами косметологів активно і дуже рідко може дозволити собі певну естетичну процедуру.

Натомість Руслана робить собі багато доглядових процедур, які виключають знерухомлення м’язів обличчя. Власне доказ цього на даний момент шанувальники і можуть спостерігати, адже судячи з останнього відео, Руслана досить часто перебувала у поганому настрої, що, звісно, дуже природню у даний час.

Нагадуємо, що зірка часто відвідувала ці території, на яких зараз знаходяться наші захисники і співала для воїнів.

Схожі статті