Хто справжній батько сина Тіни Кароль, який давно живе поза Україною в іншій родині: Веня взяв від нього краще

Співачка Тіна Кароль поділилась з фанатами, як справляється з вихованням сина без чоловіка та зізналася від кого насправді народила його. Відсутність зіркової хвороби у підлітка, це збіг, генетика чи результат старань виконавиці?

Українська співачка Тіна Кароль після смерті свого чоловіка, Євгена Огіра, самостійно виховує сина, Веніаміна. Тато хлопчика пішов з життя, коли йому було лише п’ять років, тому чоловічого виховання Веня майже не запам’ятав. На сьогодні юнакові вже виповнилося 13 років і він має репутацію гарно вихованого та доброзичливого хлопця.

Цікаво, що коли малюк з’явився на світ, розпускалися плітки про те, що начебто він — не від Огіра. Подейкували, що хлопчик ну сильно світленьким народився. Втім, він виріс справжньою копією свого батька і тепер ніхто й слова сказати кривого по цій темі не може.

Тіна Кароль з сином Веніаміном
Хто справжній батько сина Тіни Кароль

Як живе зараз син Огіра і Кароль?

У період активних бойових дій на території України, Веніамін не відсиджувався за комп’ютером, як більшість його однолітків, а займався волонтерством на вокзалі у Польщі, куди евакуювались українці. Там підліток роздавав діточкам смаколики та відволікав малечу від ситуації.

Єдиний син Тіни Кароль витратив свої гроші на подарунки для біженців з України
Хто справжній батько сина Тіни Кароль

Сучасні підлітки важко йдуть на контакт з батьками, не рідко ігнорують поради та настанови батьків. Цікаво, як Кароль вдалося поєднати успішну кар’єру телезірки та займатися вихованням сина? В одному відео зірка поділилась, що виховувати дитину методом батога — не для неї.

“Я стараюсь його так виховати, що він знає, що я мама. Але він розуміє, що я мама тільки тоді, коли ну зовсім некерований. А у цілому я йому завжди друг. Ось такі у нас відносини. Йому це насправді подобається. Навіть у школі йому діти говорять, що твоя мама, як твоя сестра. І те, що він це відчуває для мене важливо”, — поділилась співачка.

Зараз парубок здобуває освіту в одному з елітних коледжів Великої Британії. Там Веніамін вивчає іноземні мови та приділяє багато уваги спортивним заняттям: карате, регбі, фехтування. Хлопець навіть намагається отримувати навички із музичної сфери — вчиться грі на барабанах та фортепіано.

Тіна не часто балує підписників спільними світлинами з сином, але на фан-сторінці зірки можна знайти її фото з Веніаміном. Шанувальники звертають увагу, що змужнілий хлопчик просто копія його батька.

Нагадаємо, що Тіна Кароль нещодавно випустила новий україномовний трек “Вільні. Нескорені”.

Схожі статті