Алла Мазур вперше розкрила, від кого народила сина та показала прізвище Артема: батько – не Роберт Опаленик

Популярна ведуча Алла Мазур завжди приховувала своє особисте життя. Втім, фанатів дуже цікавить, від кого зірка народила свого чудового сина Артема. Права з'ясувалася раптово і зірка нічому заперечувати не стала.

Алла Мазур. Героїня цього матеріалу завжди вирізнялася з-поміж колег. Знаменитість зарекомендувала себе, як професіонала ще у 1990-х роках. Тоді її поява на екранах зробила справжню революцію. Вперше новини читала не монументальна діва зі строгим виразом обличчя, а яскрава панянка з неперевершеною дикцією та емоціями.

Все своє життя зірка присвячувала своїй професії. Втім, це не завадило їй водночас стати і мамою. В Алли народився синочок Тьома, який зараз вже стає справжнім юнаком. Фанати ж, після новини про дитину кумирки, почали шукати відповідь на питання: хто є батьком дитини.

Алла Мазур вперше розкрила, від кого народила сина

Багато років Мазур підозрювали у романі з телевізійником Робертом Опалеником. Знаходили навіть спільні риси обличчя у нього та сина ведучої. Втім, захопливої любовної історії у колег не вийшло. Попри те, що їх неодноразово бачили на світських заходах, до шлюбу, а тим паче поповнення у родині, справа не дійшла.

Алла Мазур вперше розкрила, від кого народила сина

Про татка Артеми Алла відгукається дуже тепло. За її словами, чоловік бере участь у житті сина, а на виписку взагалі здивував її пишним букетом квітів. Полюбляє загадковий романтик непублічність. Але все одно на 100% йому сховатися від пильного ока прихильників зірки не вдалося.

Раз, на свято Першого дзвоника Тьома з’явився з бейджиком, де було написано ПІБ. Виявляється, він — не Мазур, а Бондаренко. Втім, виявити, хто ж дійсно став його батьком — майже не можливо, адже прізвище є одним з найбільш популярних в Україні.

Розсекречено прізвище таємного чоловіка Алли Мазур, якому вона народила сина
Алла Мазур вперше розкрила, від кого народила сина

Нагадаємо, що Алла Мазур пережила непросте випробування у житті. Вона вилікувалася від онкології та повернулася до улюбленої роботи. Досі ведуча носить коротку зачіску і присвячує своїй біді публікації в Інстаграмі. Побажаємо ж міцного здоров’я знаменитості!

Схожі статті