Як виглядає і чим займається син Михайла Поплавського, якого співак повернув з того світу: справжній красень

Популярний співак Михайло Поплавський пережив у своєму житті непросте випробування. Він ледь не втратив свого єдиного сина Олександра, але Всевишній дарував шанс рідним почати все з початку та чистого листа. Дізнайтеся, як виглядає зараз чоловік.

Михайло Поплавський завжди на сцені здається веселим, запальним та безтурботним співаком, який лише тільки і думає все, як би окрутити студенток. Репертуар та харизма — те, що треба. Проте, за яскравими виступами приховується дуже складна особиста історія. Історія тата, який ледь не пережив свою дитину.

Що сталося з Олександром Поплавським?

Не дарма у народі кажуть, що немає нічого більш страшного для батьків, аніж пережити своїх дітей. Така доля ледь не прийшла додому до Михайла Михайловича. Біда сталася у 2008-му році, коли спокій перервала звістка: ваш син у лікарні.

Як виглядає і чим займається син Михайла Поплавського

Олександр потрапив в автотрощу. На щастя, він сам не був за кермом. Машину, де їхав наступник Співаючого ректора розгорнуло на дорозі та вліпило у стовп. Молодий чоловік отримав важкі травми та ледь доїхав до лікарні.

Проте, тепер він може відзначати свій другий День народження.

Нещодавно татко показав, як змінився його син. Олександр не пішов вродою у батька: він вищий від нього та має дрібніші риси обличчя. Втім, коли рідні стоять поруч, здається, що вони дуже схожі між собою.

Як виглядає і чим займається син Михайла Поплавського

Відомо, що Поплавський-молодший не захоплюється шоу-бізнесом і не рветься на сцену. Він тихо-мирно займається бізнесом. Подейкують, що у власності дитини співака є кілька прибуткових ресторанів.

Також має Олександр Михайлович і свою власну родину. Його дружину звати Аліна. Разом подружжя подарувало знаменитому дідусеві чудового онучка. Хлопчик вже знімався у кліпах артиста.

Нагадаємо, що Поплавський був одружений двічі. Його перша обраниця лишилася жити у селі. Дітей у пари не було. А ось з другою жінкою Михайлу вдалося створити повноцінну родину. Цікаво, що обох коханих співака звати Людмилами.

Схожі статті