Усі жінки Анатолія Хостікоєва до Наталі Сумської: кого заради чорнобрової красуні покинув головний мачо театру

Відома українська акторка Наталія Сумська знайшла своє щастя у шлюбі з другим чоловіком Анатолієм Хостікоєвим. Однак, їхні стосунки розвивалися дуже повільно.

Анатолій Хостікоєв та Наталія Сумська познайомилися ще за студентських часів. І хоча обидва володіли неймовірними зовнішніми даними, не одразу одне одному сподобалися. Історія їхнього кохання пройшла через тернистий шлях. Адже обидва спочатку пробували сім’ю з іншими людьми. Втім, ці спроби не були успішними.

Наталя Сумська зізналася, що ревнує Хостікоєва до молодшої сестри Ольги. Фото Jetsetter
Стало відомо, з ким Анатолій Хостікоєв був до Наталії Сумської

Стало відомо, з ким Анатолій Хостікоєв був до Наталії Сумської

Так, поки Наталя Сумська жила разом з Ігорем Мамаєм та виховувала свою дочку Дарину, Анатолій не був самотнім.

На відміну від стриманої та раціональної спадкоємиці акторської династії, виконавець ролі султана Сулеймана відрізнявся ніжним серцем, яке було здатне закохатися і через декілька днів розчаруватися у своєму ідеалі. Саме це і сталося з першою любов’ю Анатолія Хостікоєва. Перший шлюб також тривав досить недовго.

Так, найпершою дружиною Анатолія стала його колега по цеху, як, до речі, й інші обраниці, Надія Кондратовська.

Усі жінки Анатолія Хостікоєва до Наталії Сумської

Вдруге Хостікоєв одружився на актрисі Любові Кубюк, яка в народила йому первістка – сина Георгія. Проте і це не вберегло пару від подальшого розлучення.

Усі жінки Анатолія Хостікоєва до Наталії Сумської

І лише у союзі з Наталією Сумською Анатолій Хостікоєв, судячи з усього, вирішив залишитися назавжди, адже їхньому шлюбу скоро буде 30 років.

Варто відзначити, що зіркова пара проживає не сама. Старша донька Наталії Дарина після втрати чоловіка повернулася додому разом з онучкою акторки і на даний момент знаходиться разом з мамою. Зірка дуже хвилюється за майбутнє своєї спадкоємиці, адже вона не може взяти себе до рук та почати жити далі.

Схожі статті