27-річна Аліна Гросу вперше показала свій вигляд після новини про проблеми зі здоров’ям: “Стискає ребра”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше показала себе після тривалої перерви через негаразди зі здоров'ям. Як зараз виглядає артистка?

Після початку повномасштабної війни на території України знаменита українська співачка Аліна Гросу почала приймати біженців у своєму маєтку у Львові. Вона не просто організувала спальні місця для переселенців, але й почала активно працювати на кухні, щоб безкоштовно нагодувати тих, хто мусив покинути свою домівку.

Аліна Гросу вперше показала свій вигляд після новини про проблеми зі здоров’ям

Аліна Гросу вперше показала свій вигляд після новини про проблеми зі здоров’ям

Втім, через деякий час стало відомо, що Аліна Гросу має проблеми зі здоров’ям. Що саме сталося з артисткою достовірно невідомо, але декілька разів вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри з лікарні. Виконавиця лежала під крапельницями і не показувала себе протягом тривалого часу.

Зірка обмежилася скаргами на нерви, які нібито стали причиною її поганого стану. Втім, сам діагноз озвучений не був.

Нещодавно Аліна презентувала новий сингл під назвою “Лужок”, і нарешті після презентації кліпу показала, як виглядає після тривалої перерви в медіа просторі.

І хоча знаменитості було дуже непросто, виглядає вона на даний момент неймовірно, і здається, наче помолодшала.

Нагадуємо, що її обранця Романа Полянського активно цькували в мережі за його походження, адже він росіянин, а також мовчання. Втім, через півроку Павло Зібров вступився за коханого Аліни та заявив, що увесь цей час Роман знаходився в Україні, допомагав співачці і активно підтримує її батьківщину. Плітки про розрив пари також виявилися лише плітками.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.