Тоня Матвієнко прокоментувала розлучення з Арсеном Мірзояном та подружню зраду: “Падкий на красивих дівчат”

Відома українська співачка Тоня Матвієнко вперше розповіла, що може змусити її розлучитися з чоловіком Арсеном Мірзояном. Усі деталі в нашій статті.

Тільки-но в Україні розпочалася повномасштабна війна, Тоня Матвієнко забрала своїх дочок та евакуювалася за кордон. Її чоловік Арсен Мірзоян залишився на батьківщині. Через декілька місяців мережею поповзли чутки про розлучення пари. Втім, Тоня вирішила негайно спростувати ці плітки публічно.

Тим не менш, можливу кризу у взаєминах зіркового подружжя досі обговорюють, і дуже активно.

Тоня Матвієнко прокоментувала розлучення з Арсеном Мірзояном

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян розповіли правду про рішення розігрувати стосунки
Тоня Матвієнко прокоментувала розлучення з Арсеном Мірзояном

Нещодавно артистка дала ексклюзивне інтерв’ю для Слави Дьоміна, в якому знову обговорила цю ситуацію, а також відповіла на питання, що може змусити її все ж таки відмовитися від цього союзу.

Артистка одразу ж підкреслила, що в їхніх стосунках все добре. Але гіпотетичних причин розлучитися зі співаком є безліч.

“Зрада, мабуть. Ну це таке банально, можливо, для усіх. Якщо ми в одне одному не будемо зацікавлені. Якщо хтось колись стане дуже холодним”, — зізналася Тоня.

Однак, Славі вдалося вразити свою гостю, адже він напряму поставив запитання, чи знає Тоня Матвієнко, яка репутація закріпилася за її чоловіком.

“А ти знаєш, що в тусовці ходять чутки, що Арсен, він такий, падкий на красивих дівчат, і він завжди на них звертає увагу? І ти не можеш зараз це спростовувати”, — запитав журналіст.

Виконавиця була щиро здивована почутим, і зізналася, що ніколи такого не чула. Втім, емоційно Тоня Матвієнко ніяк не видала неприємних почуттів, навіть якщо вони мали місце.

Нагадуємо, що не дивлячись на принципову позицію щодо зради, Тоня Матвієнко свого часу сама була коханкою Арсена, адже він на момент початку роману з донькою Ніни Митрофанівни був одружений. І пройшло вельми багато часу, поки артист наважився розірвати стосунки зі своєю сім’єю, залишити дітей і переїхати до нової обраниці.

Схожі статті