Валерій Меладзе відмовився називати себе росіянином: свій демарш влаштував прямо на сцені важливого заходу

Валерій Меладзе образився, коли його назвали гостем із росії на приватному заході в Узбекистані. Аби не Іван Ургант, співак би відмовився вийти на сцену. Чому співак влаштував демарш?

Він розбив серця тисячам своїх шанувальниць. Жодне застілля чи похід до караоке-бару не обходиться без його пісень. Майже кожна жінка будь-якого віку знає слова його хітів на пам’ять. Можна здогадатись, що розмова йде про Валерія Меладзе.

Свою популярність співак здобув в росії, але за національність Валерій — грузин. Артист народився й виріс у сонячному місті Батумі. Свій кар’єрний шлях розпочинав разом з рідним братом, Костянтином, який являється автором музики та пісень виконавця.

Нещодавно Валерій був запрошений дати виступ на одному з приватних заходів в Узбекистані. Відео з банкету потрапило до мережі та розлетілося по всіх телеграм-каналах. Під час запрошення співака на сцену, ведуча представила його слухачам, як “спеціального російського гостя”.

Валерій Меладзе відмовився називати себе росіянином

На що Меладзе відреагував здивовано та, витріщивши очі, перепитав: “російський?”. Незручність цієї ситуації виправив Іван Ургант, який був другим ведучим заходу.

“Він людина — планета!”, — промовив Іван та запросив артиста на сцену.

Валерій Меладзе ще 24 лютого публічно виказав свою думку стосовно війни, опублікувавши відеозвернення у своєму Instagram профілі.

“Сьогодні трапилось те, що не повинно було траплятись ніколи. Я хочу попросити вас, я благаю припинити воєнні дії та сісти за стіл переговорів. Люди повинні вміти домовлятися. Для цього нам дано язик та здібності. Люди не повинні гинути, це треба припинити”, — закликав Валерій Меладзе.

Цікаво, що рідного брата співака, Костянтина Меладзе, вважають саме українським композитором та заслуженим діячем мистецтв. Нещодавно його донька Лія, племінниця Валерія, у прямому ефірі проєкту зізналась, що через бойові дії була вимушена покинути рідний дім та чекає, поки Збройні Сили України звільнять її Батьківщину від окупантів.

Нагадаємо, що Валерій Меладзе, навесні 2021 року, вшосте став батьком у 56-річному віці.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.