У Злати Огнєвіч неочікувано відмовили гальма під час поїздки: що з екс-холостячкою і як вона почувається зараз

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила зізнанням про те, що в неї відмовили гальма під час поїздки. Що саме сталося, дізнайтеся в нашій статті.

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на даний момент знаходиться в Україні. На відміну від більшості своїх колег, екс-холостячка навіть після початку війни не евакуювалася, а подорожувала лише в рамках своїх благочинних гастролей, гроші з яких віддавала на потреби України. Артистка вельми часто давала волю своїм емоціям та показувала шанувальникам, як страждає через горе, яке сталося на її батьківщині.

І тим не менш, мало-помалу, але і Злата приходить до тями. На її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram все частіше з’являються веселі публікації, а також фотографії, на яких вона показує своє буденне життя, наповнене смачною кавою, десертами і невеличкими розвагами.

У Злати Огнєвіч неочікувано відмовили гальма під час поїздки

Нещодавно зірка оприлюднила у своєму мікроблозі відеоролик, в якому розповіла про те, у що її розвага перетворилася. Злата зізналася, що проїхалася столицею на електричному самокаті, але в той момент, коли вона спускалася з гірки, гальма відмовили. На щастя, співачка змогла швидко зреагувати і просто зістрибнула зі свого засобу для пересування.

У Злати Огнєвіч неочікувано відмовили гальма під час поїздки

Обійшлося лише дрібним стресом, адже артистка не постраждала. А про невдалу прогулянку вже розповіла після того, як прийшла до тями.

Нагадуємо, що минулого року Злата Огнєвіч взяла участь у романтичному реаліті-шоу “Холостячка”. Саме там вона зійшлася з бізнесменом Андрієм Задворним, але вже через декілька тижнів пара розірвала стосунки. На даний момент Злата залишається самотньою та відвідує психотерапевта.

Схожі статті