Україна обміняла Віктора Медведчука: як Оксана Марченко і кум відреагували на возз’єднання з чоловіком

Україна обміняла Віктора Медведчука, проте від Оксани Марченко не було чути навіть коментаря з приводу повернення благовірного. Невже зірка так швидко розлюбила обранця, що вирішила відмовчуватися?

Оксана Марченко давно перейшла зі статусу улюблениці телеглядачів у розряд зрадників українського шоу-бізнесу. Зараз вона приховала всі свої сторінки у соціальних мережах та вирішила взяти паузу у медійній діяльності. Навіть новина про те, що Україна обміняла Віктора Медведчука — не змусила повернутися до прихильників. Звісно, така відсутність реакції популярної жінки не змусила довго чекати на висміювання від її хейтерів. Одразу інтернет-користувачі припустили, що можливо знаменитість просто вже змирилася з думкою про розлучення та приготувалася шукати нового чоловіка.

Україна обміняла Віктора Медведчука: як Оксана Марченко відреагувала

Втім, фанатам вистачило з головою виступів та заяв зірки після 24-го лютого. Річ у тім, що екс-ведуча “Х-фактору” ще до наступу росії, вирішила таємно виїхати до сусідніх країн. У мережі припустили, що дружина кума путіна могла бути попередженою про те, що готується по всій території її Батьківщини.

Цікаво, що артистка з-за кордону стала активно записувати відеозвернення на підтримку свого обранця, якого дуже швидко заарештували. Тоді ж у сумбурі цих роликів фанати помітили, що обличчя Марченко незвично виглядає. Звернули увагу на те, що знаменитість ледь-ледь може стулити очі. Припустили: була пластика і не тільки орбітальної зони. Згодом поповзли чутки, що дружина Медведчука взагалі не кліпає.

Екс-учасник X-Фактору розповів про лицемірство Оксани Марченко
Україна обміняла Віктора Медведчука: як Оксана Марченко відреагувала

Сама ж Оксана смиренно тримає паузу та не коментує ні образи злорадників, ні потенційну зустріч з коханим. Цікаво, що навіть кум Віктора утримується від висловлювань про релокацію свого майже родича.

Нагадаємо, що в одіозного подружжя зараз намагаються забрати всі чималі багатства. Експерти шукають зачіпки, аби визнати ряд богемних покупок незаконно нажитими. Марченко навіть за часів проживання в Україні не приховувала, що може похизуватися розкішшю.

Схожі статті