Чоловік Руслани Писанки показав жінку з дитям, за яких взяв відповідальність після смерті зірки: “Знайомтесь”

Чоловік покійної Руслани Писанки Ігор Ісаков схвилював мережу новим кадром, на якому постав з незнайомою жінкою та маленькою дівчинкою. Що відбувається, дізнайтеся в нашій статті.

Новина про онкологію, від якої померла Руслана Писанка стала шокуючою для більшості її фанатів. Так, акторка втратила свідомість на публіці за півроку до своєї кончини та зламала в результаті падіння ногу, чим дуже схвилювала аудиторію. У мережі точилися чутки про те, що у зірки не все гаразд зі здоров’ям, але навряд хтось міг уявити, що дуже скоро вона піде з життя.

Як живе зараз овдовілий чоловік Руслани Писанки
Чоловік Руслани Писанки показав жінку з дитям, за яких взяв відповідальність

Чоловік Руслани Писанки показав жінку з дитям, за яких взяв відповідальність

Лише після того, як знаменитість померла у німецькій поліклініці, її чоловік Ігор Ісаков повідомив про те, що Руслана страждала від агресивної форми раку. Не дивлячись на спроби вилікуватися, хвороба перемогла. Незадовго перед смертю, акторці вперше за тривалий час стало легше.

Зазвичай, люди, які проходять через досвід боротьби з онкологією присвячують своє життя цій битві. Наприклад, Тіна Кароль поховала свого чоловіка багато років тому, але досі підтримує сім’ї, які зіштовхнулися з цією самою бідою.

Алла Мазур, яка не так давно увійшла у стан ремісії також активно допомагає та підтримує хворих на рак, і навіть організувала курси з психологічної допомоги рідним онкохворих людей.

Судячи з усього, ця місія не оминула і Ігоря Ісакова. Нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову фотографію, на який показав онкохвору дівчинку Злату та її маму. У дописі до кадру чоловік зізнався, що сподівається на зустрічі з цією сім’єю. Здається, Ігор буде надавати усю можливу допомогу родині, яка проходить схожий шлях. До речі, такі люди поруч зазвичай дійсно дуже допомагають пацієнтам.

Бажаємо красуні Златі сил, одужання та міцного здоров’я!

Схожі статті