Зібрала всі компліменти та повагу глядачів: кого з сестер Сумських фанати люблять більше — Ольгу чи Наталію?

Вже давно прихильники сестер Сумських сперечаються, хто ж популярних акторок є більше талановитою та заслуговує на всі компліменти. Дізнайтеся у матеріалі, чим саме захоплюють зірки своїх фанатів та до кого ж таки прихильність — більша.

Ольга і Наталія Сумські могли б стати справжньою революцією в українському шоу-бізнесі. Вони — частина акторської династії, виросли буквально за лаштунками сцени, навіть знімались разом у кіно. Втім, доля розвела відомих родичок по різні боки.

Після 2014-го року старша з сестер вирішила дотримуватися чіткої проукраїнської позиції та не допускала спільної робити з росіянами. А от стрічки, де грала ролі її рідна Оля транслювалися у сусідній країні. Цей різний погляд на життя похитнув стосунки у родині. Більше того Антоніна Паперна, яка приходиться небогою Наталії, взагалі поїхала жити до москви. Цікаво, що вона навіть не опублікувала жодної інформації про війну у себе в Інстаграмі чи на будь-якій іншій публічній сторінці.

Ольга Сумська вшанувала пам'ять своєї покійної мами Ганни Іванівни
Кого з сестер Сумських фанати люблять більше

Після цієї історії у фанатському братерстві Сумської-старшої прибуло. Прихильники давно підмічали й інші чесноти акторки. Наприклад, її відданість своїй родині. Відомо, що Дарина Мамай-Сумська, дитина Наталії від першого шлюбу, живе зараз повністю за рахунок знаменитої мами.

Втім, Ольга також не лишається без уваги поціновувачів свого таланту. Всі відзначають неординарну гру знаменитості та її виключний музичних слух. Захоплює ще підписників зірки і її вміння у будь-якій ситуації виглядати на всі 100%.

55-річна Ольга Сумська показала фото з сестрою
Кого з сестер Сумських фанати люблять більше

Варто також відзначити, що у сестер — дуже різнопланова аудиторія. За творчою Наталією полюбляє спостерігати більш старша публіка, натомість за її родичкою у мережі стежить більше молоді. Знаменитості не скаржаться на дефіцит компліментів та завжди знають, як знайти підхід до своїх фанатів.

Нагадаємо, що у житті обох родичок також є цікаве співпадіння: обидві зустріли свою половинку лише вийшовши заміж вдруге.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.