Алла Мазур вийшла на камери під руку з молодим захисником та натякнула на відносини: “Хочеться обійняти”

Алла Мазур давно приховує свої стосунки цим самим підігріваючи цікавість до своєї персони ще більше. Дізнайтеся, з ким зустріли зірку камеру та що вона готова розповісти про татка свого єдиного сина Артема.

Алла Мазур. Ця відома ведуча стала справжньою легендою нашого телебачення та на роки задала тренд на дикторську майстерність. У 1990-ті її стиль був проривним, надсучасним і перевернув бачення на подачу матеріалу новин.

Популярність росла, а разом з нею і бажання фанатів дізнатися все про життя кумира. Втім, знаменитість виявилася міцним горішком. Зірка давно розставила всі особисті кордони та навіть тривалий час не наважувалася розповісти про головне потрясіння у долі — онкологію. Ще краще вдалося приховати свою другу половинку, батька сина Артема.

Алла Мазур вийшла на камери під руку з молодим захисником

Дуже довго у мережі підозрювали, що Мазур може мати стосунки з популярним телевізійником Робертом Опалеником. Колег часто бачили разом на світських заходах, а після першої появи сина ведучої, Тьоми і взагалі стали знаходити схожість хлопчика і маминого партнера по роботі.

На фоні цієї історії часто виникають чутки про чоловіка Алли. Втім, зірка неодноразово доводила, що розкривати всі карти не буде. Одкровення не було навіть після війни, але знаменитість натякнула, що таки почуває себе вільною жінкою. На своїй сторінці в Інстаграмі вона показала фото з військовими, де стала під руку з молодим красенем.

“Наші оборонці з добробату. 23-24 роки, ще недавно діти. Але вже пройшли через таке, що навіть важко в голові вкладається. Заїхали на хвильку у Київ за припасами, допомогла їм з ліками. І вже – повертаються туди, де зараз найгарячіше. Зосереджені, сконцентровані, зібрані у кулачок. І так хочеться їх обняти, пригорнути до серця…”, — написала пані Мазур.

Нагадаємо, що один раз дуже випадково прихильники змогли дізнатися прізвище сина ведучої. Виявляється Тьома не успадкував його від мами, а у шкільному журналі оцінки буде отримувати одним з перших, адже він — Бондаренко.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.