Молода дружина Віктора Павліка забороняє зірці їздити до мами? Репяхова вразила правдою: “Мало буває у мами”

Молода дружина знаменитого українського виконавця Віктор Франковича Павліка Катерина відповіла, чи дійсно вона не дає бачитися чоловіку з його мамою.

З того моменту, як стосунки Віктора Павліка та його концертної директорки Каті Репяхової стали публічними, зіркова пара постійно знаходилася у центрі скандалів. Добре посприяла цьому колишня дружина виконавця Лариса Созаєва, яка завжди використовувала можливості наробити гаміру навколо сім’ї. Минулого року Катя навіть подала до суду на жінку і виграла його.

Віктор Павлік вперше висловився про життя з своєю тещею
Чи забороняє дружина Віктору Павліку їздити до мами

Чи забороняє дружина Віктору Павліку їздити до мами

У аудиторії сформувалося неоднозначне ставлення до дружини Віктора Франковича. Так як Катя активно займається розвитком власного блогу, вона особисто зіштовхується з реакцією аудиторії на ті чи інші речі.

Втім, дівчина завжди готова відповідати на запитання та спростовувати невірну інформацію про себе. Наприклад, нещодавно одна з підписниць поцікавилася у дівчини, чи дійсно вона забороняє Віктору Франковичу їздити до своєї матері. Такий висновок користувачка зробила з відсутності фотографій візитів артиста до близької людини.

Чи забороняє дружина Віктору Павліку їздити до мами

Подібна логіка дуже здивувала Катю: вона зізналася, що вважає цю інформацію маячнею, і заявила, що Віктор Франкович постійно відвідує престарілу матір.

Нагадуємо, що Катя Репяхова є четвертою дружиною Віктора Франковича. Партнери мають велику різницю у віці, але це не завадило їм свого часу зійтися. Блогерка наполягає, що ніколи не була коханкою Павліка, але аудиторія схиляються до іншої думки, адже стосунки в сім’ї артиста були досить заплутаними. За офіційною версією Віктор Франкович не покидав свою дружину заради Каті через онкохворого сина. Але фактично чоловіком для неї вже не був.

Схожі статті