Донька Кузьми Скрябіна Барбара показала фото на скляному мості в Києві: “В улюбленому місті”

25-річна донька легендарного Кузьми Скрябіна нещодавно поділилась патріотичним фото на скляному мості в Києві, виявляється, це улюблене місце Барбари у столиці.

Дівчинка втратила батька ще коли їй було 17 років, це була надзвичайно важка втрата як для Барбари з мамою, так і для колег з шанувальниками. На той момент Барбара тільки вступила в медичний університет імені О. О. Богомольця. Дівчина вирішила не йти за творчою стежкою батька та обрала для себе професію дерматолог.

Відомо, що Барбара живе у Києві та працює лікарем-інтерном за спеціальністю у клініці “Дepматoвeнepoлoгія” та лікує українців. Також дівчина вже встигла вийти заміж за чоловіка, якого зустріла в університеті й саме завдяки навчанню їх долі переплелись і стали однією щасливою.

Загалом донька Кузьми не полюбляє публічності та інформації щодо її життя не так багато, дівчина обирає жити в реальному часі та житті, а не хизуватися кожним кроком зі світом. Цією рисою вона пішла у зіркового тату, який також ніколи не надавав зайвого розголосу своєму особистому життю. Тож, стриманість та практичність Барбара успадкувала від Скрябіна.

Д
Донька Кузьми Секрябіна з татом в дитинстві

Кілька днів тому, Барбара виклала фотографію зі скляного моста у Києві, який сьогодні майже не припинив існувати в столиці. На фотографії дівчина просто дивиться на краєвиди та пише під постом:

“В найкращій країні. В улюбленому місті К”.

Зрозуміло, що це улюблена локація Барбари у Києві, яка надихає дівчину на нові звершення та дає їй гарні емоції. В коментарях шанувальники зробили комплімент образу, який обрала Барбара та також поділилися своєю симпатією до скляного моста. До речі не зважаючи на непублічність доньки Скрябіна, вона має велику аудиторію, 16 тисяч, але все ж не надто активно розвиває інстаграмне життя.

Схожі статті