Ігор Кондратюк назвав Таїсію Повалій поп-дівою та розповів, як Ліхута недолюблював Ірину Білик: “Така-сяка”

Один з найвідоміших українських музичних продюсерів Ігор Кондратюк у великому новому інтерв'ю неочікувано назвав Таїсію Повалій поп-дівою, з якою свого часу конкурувала з Іриною Білик.

Ігор Кондратюк прийняв від Раміни Есхакзай запрошення на інтерв’ю, у якому відповів на доволі провокативні питання. Неодноразово у бесідах з журналістами українські співачки Ані Лорак і Світлана Лобода розповідали таку історію, що навіть після того, як після подій 2014 року вони поїхали виступати на російській естраді, а потім усвідомили свою помилку і хотіли повернутися назад до України, їх як виконавиць нібито навмисно блокували на українській сцені.

Кондратюк виразів не підбирав та поділився своєю відвертою думкою з цього приводу:

“Вони самі себе заблокували. Вони прикидуються дурочками. Це як Лоліта не розуміє, а чому її не пускають в Київ. Вона до сих пір не розуміє. У Лоліти є мізки, я знаю трошки Лоліту, знав тоді ще, коли вона тільки починала, просто там якщо люди платять, то… хоч роздягнусь, ну. Вони співали для агрес*рів, і це для них є тавро, яке вони самі собі поставили. Отак взяла і на лоба собі поставила”.

Кондратюк назвав Лорак і Лободу дурочками
Кондратюк назвав Лорак і Лободу дурочками

Також Ігор Васильович підняв тему конкуренції в шоу-бізнесі:

“Що стосується конкуренції і типу їх не пускають, ти [звертається до інтерв’юерки] просто була ще маленькою, коли конкурували між собою Іра Білик і Тая Повалій. І коли Ігор Ліхута підходив, щось мені казав про Іру Білик – така, сяка. Потім підходив Юра Нікітін і казав: “Блін, ну оце, звісно, ми так взули, ми останніми співали, вона – передостанньою”. Ото була конкуренція. А це – просто “дєтскій лєпєт”. То була реально чесна конкуренція двох поп-дів, які завойовували українську аудиторію, які хотіли показати ще на тому початковому шоу-бізнесі, яка з них крутіша, у кого крутіша аудиторія, пісні і так далі. А десь щось комусь хтось заборонив, не смішіть мене”.

Ігор Кондратюк назвав Таїсію Повалій поп-дівою та розповів, як Ліхута недолюблював Ірину Білик
Ігор Кондратюк назвав Таїсію Повалій поп-дівою та розповів, як Ліхута недолюблював Ірину Білик

Кондратюк впевнений, що якби Міністерство культури України дійсно могло щось заборонити, то навряд чи в Україні після 2014-го виступали Баста, Любов Успенська:

“Чесно кажучи, я давно вже якось не пам’ятаю, на яких росіян тут ходив і навіщо. Наших треба було розвивати, а не їхніх, а ми розвивали їхніх – каналом “М1″ ми розвивали їхніх”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.