Олег Винник забрав сина за кордон і засвітився з ним на відпочинку: статний красень вразив схожістю на батька

Повелителю вовчиць вдавалося зберігати свої сімейні секрети багато років, але останнім часом правда починає виходити назовні. Невже за це потрібно дякувати технологіям?

Тривалий час Олег Винник притримувався офіційної версії, згідно якої, в нього немає дружини та дітей. Преса вважала, що повелитель вовчиць не розповідає правду про своє особисте життя, воліючи залишатися мрією для багатьох жінок, і таким чином підтримувати свою популярність.

Та зірка підкреслює, що насправді просто не хоче піаритися через свою сім’ю. Мовляв, його повинні любити та поважати за його творчість, а не любовні справи.

Олег Винник забрав сина за кордон

Олег Винник і Таюне ховають красеня сина
Олег Винник забрав сина за кордон

Журналістам Телевізійної Служби Новин свого часу вдалося не тільки розкрити справжню особистість дружини артиста, якою виявилася Таїсія Сватко, але і спіймати зірку під час відпочинку у компанії власного сина.

Нагадуємо, що преса проїхала у рідне село Олега та поспілкувалася з його колишніми односельчанами. Жителі розповіли журналістам, що музикант одружився на своїй бек-вокалістці, зіграв весілля на два села, а потім разом з нею емігрував до Німеччини.

Представникам ЗМІ також пощастило, відпочиваючи у Домінікані, адже саме тоді вони зустріли Олега Винника, який перебував у місцевому готелі разом зі своїм концертним директором та юним хлопчиною, який імовірніше за все, є його сином. Він оселився у маєтку під назвою “Вілла Бланка”, де й відзначив і своє 45-річчя.

Олег Винник забрав сина за кордон

Журналісти зробили декілька кадрів, але не змогли зняти хлопця зблизька, адже тоді Олег Винник помітив би, що його спіймали.

Нагадуємо, сином артиста вважають хлопця на ім’я Юліан. Подейкують, що молода людина проживає в Європі, імовірно, в Німеччині і там отримує освіту. Чи є у хлопчика рідні брати та сестри залишається відкритим питанням, а співак не квапиться розкривати інформацію такого роду.

Схожі статті