Оля Цибульська зізналась, що не може тримати себе в руках та їсть уночі: “Знову зірвалась”

Відома співачка Оля Цибульська зізналась, що має не дуже гарну звичку, яка додає їй ваги та й на здоров'я не надто гарно впливає, але на це з'являється лише в стані стресу.

Оля майже все життя бореться за красиву та струнку фігуру, слідкує за харчуванням і відвідує спортзал, але не завжди вдається втримати бажану форму. Тому для того, щоб виглядати на екранах худесенькою, Цибульській доводиться тримати себе в руках. Щоправда, є такий стан організму, як стрес, який часто провокує підвищення апетиту. Такому ефекту від стресу, більш піддатливі жінки. І зірки не виключення.

Так, Оля вирішила поспілкуватися з підписниками й в одній відповіді на питання, артистка зізналася, що має певну залежність від нічних під’їдань. І коли вона стресує, то їсть уночі.

“Я знову наїлася з нервів на ніч, трималася стільки днів і наїлася. Шліфанула насінням” – написала Цибульська.

Оля Цибульська розповіла про свою ніжну залежність
Оля Цибульська розповіла про свою ніжну залежність

Тож, як бачимо, звичайні залежності є й у зіркових жінок, на яких звикли рівнятися всі жінки країни. Насправді давно час звикнути до того, що співаки, артисти, актори такі ж самі люди, звичайні, не особливі. Тому й звички вони мають такі ж самі.

А оскільки Цибульська завжди була відвертою зі своїми шанувальниками, то розповідає все відверто і не прикрашає ні себе, ні своє життя. І насправді це дуже важливо, тому що таким чином будується гарний конект з глядачами й підписниками.

Також на фото в історії Оля наголосила на тому, що її нічний стрес через загострення військової ситуації в країні. Жінка має маленького сина Нестора, чия безпека є надважливою, але виїжджати з України, Оля навіть не думає. Артистка хоче продовжувати боротьбу на творчому та інформаційному фронтах. Тому, нерви звісно здають, але Оля Зазначила, що буде брати себе в руки і їсти здорову їжу.

Схожі статті