Під трагічною зіркою: три нещастя Тіни Кароль (не тільки смерть Євгена Огіра)

Тіна Кароль – найуспішніша українська артистка, однак навіть в неї є причини для сліз.

Тіна Кароль – красива, мила, успішна і знаменита. Ця мініатюрна блондинка має мільйони фанатів, купу нагород і звання народної артистки України. Чоловіки сходять з розуму від її сексуальних і чуттєвих образів, а жінки хочуть наслідувати. Успішна співачка і ведуча, здавалося б, в житті такої жінки все ідеально і вона неймовірно щаслива.

Та, насправді, довелося гірко плакати і Тіні Кароль, і в її житті є місце для болю. Ми розкажемо про 3 нещастя знаменитості.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Найбільшим випробуванням долі для Тіни Кароль стала смерть коханого чоловіка, продюсера Євгена Огіра. Закохані одружилися в 2008 році, а вже в 2013 році чоловік помер від раку шлунку.

У 27 років з малою дитиною на руках Тіні довелося ховати коханого. Співачка зізнається – втрату найріднішої людини перенесла важко. Було все, навіть суїцидальні настрої. З того часу пройшло 7 років, і Тіна досі не полюбила нікого іншого. Але каже, що готова впустити чоловіка в своє життя і мріє про донечку.

Тіна Кароль ніжно любить сина Веніаміна і вважає його сенсом свого життя. Однак постійна зайнятість – концерти, телебачення, фотосесії – не дозволяє співачці проводити багато часу з синочком. А ще Веніамін з кожним днем все більше стає схожим на свого батька, і від цього в Тіни деколи щемить серце.

Тіна Кароль з сином
Тіна Кароль з сином

Тіна Кароль від природи схильна до повноти. Хоча по її чудовій стрункій фігурі цього не скажеш. Однак, ніщо в житті не дається даром. Артистка весь час контролює свою їжу. Кароль сидить на строгій дієті, тож про тортики і тістечка може лиш мріяти. Щось калорійне зірка може дозволити собі їсти тільки до 12 години дня.

Крім цього, співачка активно займається спортом, щоб залишатися стрункою і привабливою. Зізнається, що найкращим її особистим способом підтримання себе в формі є скакалка. Співачка може скакати на ній без задишки навіть півгодини.

Безперечно, Тіна Кароль – сильна жінка, і саме тому вона долає всі перешкоди на своєму шляху, хоча і в неї бувають приводи для суму.

Схожі статті