Екс-учасник “Холостячки” зі Златою Огнєвіч Рома Свечкоренко показав свою тещу: виглядає молодшою ніж він сам

Роман Свечкоренко дійшов до фіналу у другій "Холостячці", де майже зміг отримати щире серце Злати Огнєвіч, але не вийшло. А тепер Рома хизується гарними відносинам з майбутньою тещею.

Свечкоренко вже був одружений і до того ж доволі довго, 10 років він був чоловіком популярної моделі. Рома одружився в юному віці, коли закоханість здається коханням на все життя. Але наше життя непередбачуване і шлюб Романа з роками почав руйнуватися. Це не вийшло в момент, ця ситуація тягнулась роками. Тому, коли Свечкоренко почав процес розлучення, це не стало для нього та його колишньої дружини чимось несподіваним.

Також у Роми є донька від першого шлюбу Мія, яку чоловік просто обожнює і часто у довоєнний час викладав фотографії та милі відео з дівчинкою. Але зараз Мія не знаходиться з батьком, а живе з мамою в безпечному місці.

Р
Рома Свечкоренко показав молоду тещу

Проте Роман будує нове життя і нові стосунки. Після “Холостячки” і невдалих відносин зі Златою він зустрів своє справжнє кохання. Оскільки Роман не тільки психолог, а ще й блогер, то він крутиться у блогерських спільнотах, де й зустрів своє нове кохання на ім’я Валерія. Пара разом вже рік і звісно вони переживали різні моменти в житті. Але попри всі перипетії змогли зберегти стосунки й покращити їх.

Зараз Рома разом з Лєрою приїхали у гості до батьків дівчини. Роман вже давно знайомий з родиною своєї молодої обраниці. Стосунки з батьками Валерії у Свечкоренко склалися дуже теплі та близькі.

Підтвердженням цього є відео з майбутньою тещею, яке Рома виклав у свій instagram. Там у головних ролях мама Лєри та сам блогер.

Скріншот фрагменту з відео Романа і його тещі
Скріншот фрагменту з відео Романа і його тещі

Надто молодий вигляд тещі Роми здивував підписників, бо жінка дійсно виглядає неймовірно молодою. Хоча, якщо врахувати той факт, що і Лєра зовсім молода, то різниця Романа з тещею всього плюс-мінус 10 років.

Схожі статті