Овдовілий чоловік Руслани Писанки показав жінку, яка допомагає йому пережити втрату: світловолоса красуня

Втрачати рідних — найскладніше у житті. Чоловік Руслани Писанки пережив чимало горя, коли серце його коханої обраниці раптово зупинилося в одній з німецьких клінік. Втім, він не опускає рук і не соромиться говорити про тих, хто підтримує його.

Руслани Писанки не стало у липні цього року. У неї не було великої родини: жила скромно з коханим чоловіком. Після кончини зірки, йому прийшлося найтяжче. Перш за все, медійність ведучої зіграла непростий жарт: Ігорю Ісакову довелося навіть не відвідувати соціальні мережі, аби дати собі можливість подумки проститися з обраницею та побути з нею у тиші ще трошки.

Згодом сотні повідомлень та співчутливих слів все ж таки довелося відкрити. Чоловік зізнається пізніше, що не міг впоратися з таким потоком інформації, але заради Руслани знайшов у собі сили відповідати. Також він повідав, що насправді сталося з милою: у Писанки була онкологія, яку вона ретельно приховувала від усіх.

Весілля Руслани Писанки та Ігора Ісакова на проекті Зважені та Щасливі
Овдовілий чоловік Руслани Писанки показав жінку, яка допомагає йому пережити втрату

Цікаво, що тривалий час вона розповідала фанатам про те, що лікується лише від перелому ноги. Втім, це виявилося тільки половиною правди. Ігор розкрив всі карти та пообіцяв допомогти в ім’я дружини якій-небудь дитині з подібною недугою.

Попри велику втрату, Ісаков намагається оговтуватися та приходити до звичного життя. Звісно, всі думки у вільний час у нього про обраницю. Втім, нещодавно в його профілі в Інстаграмі опублікувалася світлина, де він сидить на концерті, а поза ним можна примітити симпатичну білявку.

“Добре що є концерти й друзі, з якими можна сходити на ті концерти…”

 

Імені загадкової жінки Ігор вирішив не розкривати, але чітко повідомляє на своїй сторінці у мережі про те, що нічого, окрім дружніх стосунків його з цією панною не пов’язує.

Нагадаємо, що у Руслани Писанки не було власних дітей, проте, їй вдалося налагодити стосунки з сином чоловіка від першого шлюбу. Хлопцю вона змогла стати доброю порадницею та другом. Часто спілкувалася з пасинком.

Схожі статті