Українські зірки, які вирішили опанувати нові професії: Сергій Притула, Ірма Вітовська, Анна Кошмал та інші

Зірки українського шоу-бізнесу у своїй більшості, залишились без можливості продовжувати свою професійну діяльність, через війну, яку розгорнула на території нашій країні, росія.

Насправді багато хто з українців втратив змогу працювати за фахом, тому що багато сфер просто стали не доречними. Тому великий відсоток населення залишився без роботи. Але жити на щось треба і всі почали думати, які сфери у нинішній час можуть не тільки приносити дохід, а ще й допомагати країні якомога швидше наблизити перемогу. Оскільки сфера кіно, музики та медіа вважається в основному розважальним контентом, то і багатьом зіркам шоу-бізнесу довелося змінювати професії.

Ірма Вітовська

Ірма Вітовська
Ірма Вітовська

Заслужена українська актриса театру і кіно Ірма Вітовська ніколи у своєму житті не думала кидати свою улюблену роботу, яка приносить не тільки популярність та кошти, а ще й задоволення. Але поки що зйомки фільмів та серіалів поставлені на паузу, тому актриса вирішила не гаяти часу і вступила до Острозької академії на магістерську програму історія та археологія. Вітовська хоче краще розбиратися в історичних подіях та й для її майбутніх ролей це також корисно.

Анна Кошмал

Анна Кошмал
Анна Кошмал

Молода, але успішна актриса, яка стала відомою завдяки улюбленому народному серіалу “Свати”, на цей момент взагалі змінила сферу і відкрила власний магазин косметики. Анна вирішила підтримувати Україну відсотками з продажу косметичних засобів, які виробляються виключно в Україні. Але планує повернутися й до кінематографа, як тільки прийде час.

Сергій Притула

Сергій Притула
Сергій Притула

Шоумен і телеведучий Сергій Притула перетворився на головного українського волонтера, який робить неймовірні речі та навчився швидко збирати необхідні суми, на які купує озброєння для армії. Також Сергій опановує нову сферу, він вивчає публічне управління та адміністрування, оскільки планує зв’язати своє життя з політичною діяльністю і розглядає такий варіант, що на телебачення вже не повернеться.

Jerry Heil

 Jerry Heil
Jerry Heil

Українська співачка вирішила вступити в Берклі, який знаходиться у США та опанувати нову професію. Дівчина хоче навчитися писати музику до фільмів і серіалів. Артистка вірить в те, що саме її музика буде супроводжувати фільми про нашу перемогу у цій жорстокій війні.

Олексій Смолка

Олексій Смолка
Олексій Смолка

Український актор, який зіграв депутата Сергія Карасюка у серіалі “Слуга народу”, вирішив почати таксувати. Таким чином актор заробляє на життя та допомагає людям, коли вони мають певні труднощі з транспортом.

Схожі статті