Молода дружина Віктора Павліка зізналася, чому залишила чоловіка та поїхала з України: “Я вільна людина”

Дружина знаменитого українського музиканта Віктора Павліка Катерина виїхала за кордон та пояснила, чому покинула Україну на цей раз. Невже зірка евакуювалася?

Після початку повномасштабної війни в Україні фанати Віктора Павліка підозрювали, що його молода дружина Катерина не просто поїхала у гості до своєї сестри в Ізраїль, а саме евакуювалася.

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова вразила заявою
Молода дружина Віктора Павліка зізналася, чому поїхала з України

Втім, блогерка заперечувала дану версію і підкреслювала, що цю поїздку запланувала лише в рамках бажання відвідати сестру та племінників. Через місяць дівчина повернулася додому.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася, чому поїхала з України

Після нещодавнього масованого ракетного удару Катерина знову опинилася за кордоном. На цей раз вона обрала Єгипет. І дівчину знову підозрюють у біженстві. Катя одразу ж публічно відповідає на закиди.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася, чому поїхала з України

Зокрема вона повідомила, що свою відпустку запланувала заздалегідь, є вільною людиною і може пересуватися країнами, як хоче та коли хоче. Насправді Катерина дійсно попереджала своїх підписників про те, що планує поїздку за кордон. Хоча говорила вона про це нечасто і доволі давно.

Звісно, Віктор Франкович залишився в Україні. Тим паче у співака зараз дуже багато роботи. Павлік постійно гастролює Україною та виступає для українських захисників. Гроші зароблені на концертах чоловік відправляє на потреби країни.

Нагадуємо, що Катерина Репяхова є четвертою дружиною Віктора Франковича. Вона тривалий час працювала його концертною директоркою, а 3 роки тому вийшла за нього заміж. У цьому шлюбі у пари народився синочок Михайло. Не дивлячись на велику різницю у віці, Катерина та Віктор Франкович зуміли побудувати здорові стосунки і постійно говорять про своє щастя в соцмережах.

Зараз Репяхова не їздить разом з чоловіком Україною, як це було раніше, адже це складно робити з маленькою дитиною на руках та власним бізнесом.

Схожі статті