Ксенія Мішина забула про Еллерта та відгуляла вечір у ресторані з конкурентом переможця “Холостячки” Тарапатою

Популярна акторка і колишня холостячка Ксенія Мішина не змогла створити родину з Олександром Еллертом. Проте, зірка не опускає рук та активно займається особистим життям. Нещодавно вона показала похід до ресторану з популярним учасником проєкту СТБ.

Ксенія Мішина веде активно сторінку в Інстаграмі та ділиться всіма подробицями особистого життя. Вона здобула десятки тисяч нових прихильників після участі у проєкті “Холостячка”, який дебютував на українському телебаченні у 2020-му році. І хоч спільне життя з фіналістом, Олександром Еллертом, не склалося, так, як хотіла того акторка, вона не втрачає надії знайти свою половинку.

Нещодавно вона показала сторіз в Інстаграмі, де сидить у затишному закладі разом з головним конкурентом Андрія Задворного, Максимом Тарапатою. На столі видніються вишукані страви.

Цікаво, що до цих кадрів Мішина ніколи не розповідала, що спілкується з кимось з хлопців з другого сезону “Холостячки”. Артистка взагалі не згадувала після 2021-го року реаліті. Втім, доля повернула все так, що їй вдалося познайомитися і з потенційними обранцями Злати Огнєвіч.

Ксенія Мішина забула про Еллерта та відгуляла вечір у ресторані

З самим Олександром Еллертом Ксенія більше не підтримує зв’язків. Вона полишила гумориста у минулого літа. Все обірвалося дуже швидко, а детально коментувати свій розрив знаменитість не схотіла. Крім цього, вона з головою пішла у роботу та взяла участь в “Україна має талант” у якості журі.

Ксенія Мішина розповіла, як возз'єдналася з Еллетом
Ксенія Мішина забула про Еллерта та відгуляла вечір у ресторані

Відомо, що зірці вдалося відмінно поєднати кар’єру та материнство. Вона самотужки виховує сина Платона, якого народила від колишнього обранця. Про свої попередні стосунки багато говорити Мішина не бажає, адже, за словами Ксенії, батько її єдиної дитини причинив чимало лиха.

Нагадаємо, що окрім телепроєктів популярна холостячка активно знімається у серіалах. Найяскравішими її роботами вважаються роль Лідії у “Кріпосній” і Тамари у “Клятві лікаря”. Брала участь акторка і в іноземних стрічках.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.