Тіна Кароль ніжно пригорнула малюка і вразила пронизливим материнським поглядом: коли сталося поповнення?

Тіна Кароль підкорила серця своїх фанатів не тільки бездоганним вокалом та текстами своїх пісень. Співачка має добре та ніжне серце, що можна помітити майже одразу.

Знаменита українська співачка Тіна Кароль дуже любить тварин. Свідками її ніжного ставлення до пухнастаків шанувальники артистки стають постійно. Героїня нашої статті показує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram не тільки своїх улюбленців, але й вуличних тваринок, які жваво йдуть на контакт з зіркою.

Тіна Кароль ніжно пригорнула малюка і вразила материнським поглядом

Нещодавно на фан-акаунті виконавиці з’явився новий кадр, на якому Тіна Кароль ніжно обіймає собачку породи померанський шпіц. Малеча спокійно лежить на руках у артистки, поки вона загойдує його, наче справжню дитину та по-материнськи дивиться на його пухнасту мордочку. До речі, кадр був зроблений, поки поп-діва сиділа на підлозі.

Безсумнівно, шанувальники дуже позитивно відреагували на дану фотографію, адже вона випромінює позитив та ніжність. Варто відзначити, що тваринка має добрий догляд, адже підстрижена у грумера в стилі Teddy, що є досить недешевою послугою.

До речі, померанський шпіц вельми дороге задоволення, адже чистокровний представник даної породи з родовідом коштує від трьох тисяч доларів.
Також померанський шпіц потребує ретельного догляду і компанії. Вони відрізняються доброзичливим норовом та легким характером. Якщо цих собачок не стригти, вони виходять дуже пухнастими та виглядають майже комічно.

Померанський шпіц
Тіна Кароль ніжно пригорнула малюка і вразила материнським поглядом

Варто відзначити, що у Тіни Кароль є песик даної породи. Артистка придбала його 2016 року. Втім, кому належить хвостик у кадрі достовірно невідомо.

Це може бути, як новий улюбленець артистки, так і пухнастик її знайомих чи друзів.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.