Як виглядають сини Наталії Мосейчук від різних шлюбів: поза камерами стає дбайливою мамою і люблячою дружиною

Знаменита українська телеведуча та зірка телеканалу "1+1"Наталія Мосейчук усе своє життя присвятила кар'єрі, але поза камерами має міцну та люблячу родину.

Перед тим, як опинитися в столиці та почати будувати кар’єру теледіви, Наталія Мосейчук встигла вийти заміж, народити хлопчика на ім’я Антон та розлучитися.

Колишній чоловік залишився позаду, а майбутня зірка забрала свого сина та переїхала в Київ. І дуже швидко настав довгоочікуваний успіх. Зірка не мала наміру виходити заміж, і виховувала свого єдиного сина самотужки.

Як виглядають сини Наталії Мосейчук

Як виглядають сини Наталії Мосейчук

З майбутнім чоловіком Іллею Наталія познайомилася саме на телебаченні, але не розглядала його, як об’єкт романтичних інтересів. Захопити увагу телеведучої чоловіку вдалося лише через 10 років, коли доля їх знову звела разом на роботі. Але на цей раз він був наполегливим.

Пара одружилася і в цьому шлюбі народився хлопчик на ім’я Матвій. Різниця у віці синів Наталії Мосейчук сягає 13 років. Втім, вони дуже дружні, спілкуються між собою і не конкурують.

Родина Наталії Мосейчук
Як виглядають сини Наталії Мосейчук

Антон отримує онлайн-освіту в Україні, але навчається у німецькому закладі. Матвій поки що школяр.

Війна внесла певні корективи у життя зіркової родини. Зокрема Наталія Мосейчук зізналася, що відправила свого меншого сина разом з бабусею за кордон. Але Матвій швидко зрозумів, що хоче знаходитися разом зі своєю сім’єю на батьківщині, навіть якщо це небезпечно. Дитина дуже просила матір повернути його додому та обіцяла стійко витримувати усі випробування.

Зараз зіркова родина у повному складі знаходиться в Україні, і так само, як інші сім’ї робить усе можливе задля наближення перемоги України.

Варто відмітити, якось Наталія Мосейчук зазначила, що дуже задоволена, що в неї народилися сини, адже з дівчатами вона боїться, що не впоралася б.

Схожі статті