Як зараз виглядає Ані Лорак? Після зникнення ледь влазить у сценічні костюми та ховає своє обличчя руками

Знаменита українська співачка Ані Лорак вже 8 років як проживає в російській федерації, але після початку повномасштабної війни в Україні, розгубилася та втекла за кордон.

До початку повномасштабної війни в Україні Ані Лорак жила розкішним життям у Підмосков’ї. Співачка придбала розкішну садибу, в якій проживала разом зі своєю єдиною дочкою Софією.

24 лютого артистка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram чорний квадрат, а потім видалилася через серйозну критику на її адресу. Як з’ясувалося пізніше, майже у той самий час Лорак покинула російську федерацію.

Як зараз виглядає Ані Лорак

Фанати не мали жодної здогадки ні щодо того, де знаходиться їхня кумир, ні щодо того, чи збирається вона взагалі повертатися в Москву. Та згодом почали поширюватися чутки про те, що її покинув коханець, що вона залишила дочку на свого колишнього чоловіка Мурата, і що сама ховається в Туреччині.

Як зараз виглядає Ані Лорак

Потім до мережі потрапили і свіжі кадри, на яких артистка знаходилася на сцені. Ані Лорак виступала на вірменському весіллі і засвітила свої нові параметри. Шанувальники були вражені, адже співачка ледь влазила у свої сценічні костюми.

На початку осені Кароліна все ж таки повернулася до російської федерації, засвітивши своє обличчя, яке не дивлячись на наближену зйомку, було прикрите широкими окулярами.

Однак перебування співачки в росії протривало недовго. Вже через через декілька тижнів стало відомо, що Лорак взагалі опинилася в Австралії і заробляє гроші там. Виступ багатьом фанатам артистки здався дивним.

Як зараз виглядає Ані Лорак

Нагадуємо, не так давно Ані Лорак сильно скандалилася через те, що використовувала українські звання для привертання аудиторії в Європі. Після цього в Україні піднялося питання позбавлення звань тих артистів, які підтримали російську агресію.

Схожі статті