Як виглядають сини кар’єристки Наталії Мосейчук від різних шлюбів та який він – коханий чоловік ведучої?

Наталя Мосейчук одна з провідних телеведучих ТСН, без якої певно вже не можна собі уявити ефіри та випуски новин. Проте своє особисте життя жінка завжди тримала під замком і тільки зараз показала, як виглядають її чоловіки.

Мало хто знає, що коли Мосейчук починала шлях на київському телебаченні, вона вже мала на руках маленьку дитину і приїхала у столицю виключно за кар’єрою та гарною заробітною платнею, щоб забезпечити сина самостійно. Знову ж таки, ніяких подробиць про свій шлях, жінка не стала оприлюднювати.

Але вже відомо, що до переїзду Наталя мала не дуже добрий досвід шлюбу. Жінка вийшла заміж сподіваючись на вічне кохання, але народивши сина, зіткнулася з проблемами у стосунках і подала на розлучення. Довгий час Мосейчук була мамою-одиначкою, але зовсім не скаржилася  на своє становище, бо мала дуже палке бажання стати успішною журналісткою, яка не потребує допомоги зі сторони.

С
Сини Наталі Мосейчук

Проте, за іронією долі, зі своїм другим чоловіком Мосейчук познайомилася на роботі. Єдине, що жінка розповіла про чоловіка, це його ім’я. Чоловіка звуть Ілля і з ним склалася дуже романтична історія стосунків, які на початку знайомства ведуча не помічала, бо й сам чоловік залицявся дуже сором’язливо, можливо через те, що знав про свій довготривалий від’їзд. А от вже через 10 років шляхи Наталі та Іллі доля звела знову і тоді вже чоловік став наполегливо боротися за увагу Наталі і, як бачимо, в нього все вийшло і син Антон від першого шлюбу Наталі не став перепоною.

Р
Родина Наталі Мосейчук

Зараз же Мосейчук може похизуватися двома синами, у яких різниця у віці 13 років, але це не заважає хлопцям знаходити спільну мову. Старшого звуть Антон і він навчається за кордоном, але ким саме буде хлопець, також  залишилося у родині. А от Маленький Матвій, батьком якого є Ілля, навчається у школі. Тож у родині панує взаємоповага та любов, а це найголовніше у подружньому житті.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.