Хто розбив серце Софії Ротару? Через 20 років після смерті чоловіка співачка знову заговорила про свої почуття

Легенда української естради Софія Ротару ніколи не видає своїх почуттів публічно, поводячи себе дуже стримано та гідно. Однак, деякі події не можуть бути замовчуваними.

Вперше фанати побачили Софію Михайлівну з розбитим серцем 20 років тому. Тоді з життя пішов її єдиний чоловік Анатолій. Причиною смерті став повторний інсульт.

Сосєдов розкрив важкий діагноз Софії Ротару
Хто розбив серце Софії Ротару

Зірка не тямила себе від горя, а фотографії з похорон розлетілися мережею, наче вірус. З тих пір артистка дала лише декілька інтерв’ю, в яких поділилася з журналістами своїми почуттями та зізналася, через що їй довелося пройти після втрати єдиного надійного плеча, яке в неї було.

Обов’язки батька на себе взяв єдиний син артистки Руслан. Однак на родину чекала ще одне потрясіння — війна змінила життя кожного українця.

Хто розбив серце Софії Ротару

Після її початку Софія Михайлівна була небагатослівною. Ба більше, легенду естради піддавали жорсткій критиці за її мовчання. Родина встигла оскандалитися не вдалою спробую втекти за кордон. Руслан та Анатолій Євдокименко були затримані прикордонниками та повернені на територію України. Лише згодом Софія Михайлівна засудила дії російської федерації та публічно прийняла сторону України.

Через півроку вона знайшла в собі сили поділитися почуттями щодо того, що відбувається на її батьківщині. Після обстрілу декількох областей України, у тому числі Київщини, артистка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію зруйнованого будинку і додала емодзі розбитого серця.

Хто розбив серце Софії Ротару

Варто відмітити, що на даний момент зірка принципово не дає жодних концертів, не приймає будь-яких пропозицій щодо них, а також має благодійний фонд, який допомагає родинам захисників України. Про свої вчинки Ротару принципово не говорить публічно, і навіть не виправдовується за відсутність благодійних концертів.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.