Невиспана, без макіяжу та заплакана: 55-річна Ольга Сумська показала, як виглядає поза сценою та камерами

Знаменита українська артистка Ольга Сумська прославилася в Україні не тільки, як талановита акторка, але і як неймовірна красуня. Як зараз виглядає мрія багатьох чоловіків?

Ольга та Наталія Сумські завжди славилися своєю красою. Акторки стали мрією для багатьох українських чоловіків, і досі підкорюють серця глядачів. Так як старшоють зірки, старшіє і їхня аудиторія. Тому зовсім не дивно, що не дивлячись на появу нових акторок, які можуть скласти гідну конкуренцію Олі та Наталії, їхні фанати зберігають їм вірність.

Ольга Сумська показала, як виглядає поза сценою та камерами

Певну роль у цій історії відіграє щирість та небажання прикидатися. Для Ольги Сумської немає нічого страшного у тому, щоб показати своїм фанатам, як вона виглядає без макіяжу. І нещодавно вона в черговий раз це довела.

Так, на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася нова фотографія, яка була зроблена під час ранкової тривоги. Ольга показала себе без макіяжу, спросоння, такою, якою її бачить коханий чоловік Віталій Борисюк. Зірка ховалася разом зі своїми улюбленими песиками породи чіхуахуа .

Ольга Сумська показала, як виглядає поза сценою та камерами

Варто відмітити, що у зірки прекрасно виглядає шкіра, неймовірно доглянуте волосся і в цілому вона не надто відрізняється від Ольги Сумської, яка знаходиться на сцені. Хіба що на обличчі читається втома та сум від того, що доводиться проживати їй та її співвітчизникам.

Цікаво, що дані знімки Ольга В’ячеславівна імовірно робила не для своїх фанатів, які і так прекрасно знають, що це таке —  ховатися під час тривоги. У Сумської велика аудиторія і з російської федерації, тому акторка не припиняє показувати, що таке реальна війна.

Нагадуємо, що старша дочка Ольга В’ячеславівна Антоніна знаходиться в москві і ніяк не прокоментувала агресію зі сторони російської федерації.

Схожі статті