Ведуча Сніданку з 1+1 Людмила Барбір округлилася та вразила фанатів новою фігурою: “Стала ще жіночнішою”

Українська телеведуча Людмила Барбір підкорила шанувальників невеличкими змінами у зовнішності. Що саме помітили фанати, дізнайтеся в нашій статті.

Робота на телебаченні є вельми непростою не тільки це через негнучкий графік, прямі ефіри та фізичне навантаження. Зірки мають піклуватися про свій зовнішній вигляд, стежити за своєю увагою, виглядом шкіри, тощо. Усе це вкупі — комплексна робота над собою, яка вимагає неймовірних зусиль.

Втім, так чи інакше глядачі інколи помічають певні зовнішні зміни у зірках. Адже залишатися однаковим просто неможливо. Навіть зірки старіють, мають проблеми зі здоров’ям, нервують і приймають рішення щодо зовнішнього вигляду. І Людмила Барбір не стала виключенням.

Людмила Барбір округлилася та вразила фанатів новою фігурою

Нещодавно на офіційній сторінці “Сніданку з 1+1” в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, на якій можна помітити, що обличчя Людмили дещо округлилося.

Але невеличка трансформація, на яку певно вплинула зміна ваги знаменитості, не тільки не зіпсувала її краси, але деяким прийшлася до вподоби.

Так, телеведуча зібрала компліменти щодо своєї вроди у коментарях під даною фотографією.

Людмила Барбір округлилася та вразила фанатів новою фігурою

Занепокоєні шанувальники були іншим: куди подівся Руслан Сенічкін? Адже на фотографіях разом зі своєю партнеркою завжди з’являється саме він, а не Юрій Горбунов.

Втім, війна внесла корективи у життя усіх українців, і робоча сфера також вона стала виключенням. Горбунов потрапив до колективу, так як активно шукав роботу і має прекрасний досвід ведення ранкових шоу. І хоча зірка ніяк не очікував, що одного дня йому доведеться повернутися до цього формату, заради добробуту своєї сім’ї, Юрій одразу ж влився у колектив, і працює так само професійно, як робив це завжди.

Схожі статті